Irina Loghin este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara. La cei 82 de ani ai sai, artista arata foarte de bine si multi s-au intrebat care este secretul tineretii ei.
Ceaiul pe care Irina Loghin il bea in fiecare dimineata. E recomandat pentru orice boala si te mentine in forma: E cel mai bun!
“Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un ceai de catina. O dau prin blender, o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna”, a marturisit Irina Loghin la “Vorbeste lumea”.
“Am avut gustul si mirosul si niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rau, ca pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatica si m-am dus la Matei Bals sa repet testul si a iesit tot pozitiv. M-am internat, mi-am facut toate analizele. Doctorita mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e si rusine sa va spun sa parasiti patul, v-au iesit analizele perfecte, si am plecat acasa”, a mai spus indragita cantareata.
Artista Irina Loghin a renuntat la carne dupa ce in urma cu mai multi ani a ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara din aceasta cauza.
„De atunci am taiat carnea de pe lista…. Am facut o intoxicatie mare… Eram pe scena cu maestrul dirijor Ionel Budisteanu. Am inceput sa ametesc, sa vad stelute in fata ochilor.M-am dus aproape de maestrul Budisteanu si i-am spus «tineti-ma ca ma prabusesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital. Se intampla prin 79 si mi-am zis, cine mai mananca carne de aici inainte, indiferent ce se intampla. De atunci am taiat carnea de pe lista alimentelor si toate proteinele le iau din nuca, din migdale…” a declarat Irina Loghin.
Ceaiul de catina, beneficii pentru sanatate
Catina este considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale. Frunzele, florile, semintele si fructele sale sunt laudate pentru proprietatile lor, fiind folosite de sute de ani pentru realizarea a tot felul de preparate, de la gemuri si sucuri pana la remedii naturiste sau produse cosmetice.
Continutul de vitamine, minerale si substante active o fac o alegere perfecta pentru cei care vor sa introduca in dieta lor plante cu importante beneficii pentru sanatate. Consumul de ceai de catina este una dintre metodele prin care poti beneficia de proprietatile acestei plante. In acest articol vei afla care sunt acestea si cum ar putea ele influenta sanatatea ta
Printre beneficiile asociate cu fructele de catina se numara:
Efecte antiinflamatorii;
Actiune antimicrobiana;
Ameliorarea durerii;
Promovarea regenerarii tesuturilor
Intarirea sistemului imunitar.
Catina a mai fost folosita si in diverse preparate medicale pentru cancer, afectiuni cardiace, ulcer, afectiuni hepatice, arsuri si tulburari cerebrale.