Oana Lis vinde lucruri din casă pentru a-și întreține soțul.

În ultimele zile au circulat zvonuri că Oana Lis ar fi considerat să-l ducă pe soțul ei, Viorel Lis, la un azil. Cu toate acestea, Oana Lis a negat ferm toate aceste speculații și a subliniat că își îngrijește soțul acasă, chiar dacă starea sa de sănătate rămâne fragilă.

„Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se răspândește în aceste zile. Eu îl îngrijesc acasă. Nu există o situație gravă! Viorel se află în aceeași stare! Totul este în regulă, este așa cum era. Are niște afecțiuni cronice care s-au agravat în ultima perioadă. Petrece mai mult timp în pat. Se confruntă adesea cu episoade depresive, dar este normal să se simtă astfel, dată fiind starea lui de sănătate. Și vârsta înaintată contribuie! Viorel nu mai iese de mult timp din casă, nu îl pot scoate deloc afară. Eu lupt alături de el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, a explicat Oana Lis.

Cu toate acestea, numai ea cunoaște cu adevărat dificultățile prin care trece și este evident că face tot ce îi stă în putință pentru soțul ei. Recent, Oana Lis a postat pe rețelele de socializare mai multe obiecte pe care le-a scos la vânzare, în încercarea de a obține fonduri financiare.

Deoarece se confruntă cu dificultăți financiare din ce în ce mai mari, Oana Lis a căutat modalități de a face rost de bani mai ușor. Astfel, inițial, soția fostului primar al Bucureștiului a hotărât să valorifice anumite obiecte pe care le deține în casă și care nu îi mai sunt necesare. În acest sens, a publicat pe platformele de socializare o listă cu obiecte de artă, unele chiar din argint, și icoane placate cu aur.

Oana Lis a recunoscut că vinde bunuri din casă pentru a putea asigura îngrijirea soțului ei, Viorel, care se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ea a admis că afecțiunile lui Viorel Lis s-au agravat și că costurile investigațiilor medicale sunt ridicate. Astfel, Oana Lis încearcă să valorifice câteva obiecte de artă și icoane pentru a face față cheltuielilor.

Viorel Lis trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate pe care le are la cei 79 de ani. Soția fostului primar al Bucureștiului a ajuns să vândă din casa lor pentru a-și putea asigura îngrijirea soțului, întrucât costurile spitalizării, investigațiile și medicamentele sunt considerabile.