NEWSGabriela Cristea a dat lovitura. Ce bolid și-a cumpărat prezentatoarea. Tavi Clonda a avut grijă să pregătească totul cum trebuie: „Visele devin realitate”

Gabriela Cristea a dat lovitura. Ce bolid și-a cumpărat prezentatoarea. Tavi Clonda a avut grijă să pregătească totul cum trebuie. „Visele devin realitate” este o expresie care se potrivește perfect pentru cunoscuta moderatoare care și-a achiziționat recent mașina mult dorită. Aceasta a fost atât de încântată de noua achiziție încât a împărtășit momentul cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Într-o postare, Gabriela Cristea a arătat cât de fericită și entuziasmată este de noua sa mașină, un Mercedes GLC 300e alb hibrid, echipat cu numeroase facilități moderne. Vedeta a început căutările pentru o nouă mașină la începutul anului. Alegerea nu a fost deloc ușoară, deoarece opțiunile erau variate și fiecare model avea propriile sale avantaje. În cele din urmă, cu ajutorul soțului său, Tavi Clonda, care s-a ocupat de configurarea detaliilor tehnice, moderatoarea a reușit să găsească mașina perfectă.

Tavi Clonda a filmat reacția soției sale în momentul în care aceasta a văzut și a analizat toate detaliile noului autoturism. Gabriela Cristea a fost vizibil impresionată de facilitățile moderne, cum ar fi navigația, amprenta și volanul sport, și nu s-a sfiit să-și exprime încântarea.

Ce bolid și-a cumpărat Gabriela Cristea
Achiziția unei mașini de acest calibru nu a fost deloc ieftină. Prețul unui Mercedes GLC 300e poate varia între 35.000 și 90.000 de euro, în funcție de dotările și anul de fabricație. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au optat pentru un model bine echipat, demonstrând că nu s-au uitat la bani atunci când a fost vorba de confort și performanță. Deși mașina a fost achiziționată în leasing, ceea ce implică rate lunare, bucuria de a avea un astfel de autoturism a fost evidentă.

Gabriela Cristea mașina

În ciuda fericirii pe care i-o oferă lucrurile cumpărate din banii munciți, Gabriela Cristea se confruntă și cu provocări în viața de zi cu zi. Prezentatoarea TV are un program extrem de încărcat, jonglând între diferite afaceri și emisiunea TV. Acest lucru a dus la reducerea timpului petrecut cu fetițele sale, Victoria și Iris. Recent, vedeta a povestit un episod emoționant în care fiica sa cea mică, Iris, a avut o criză de plâns la grădiniță, dorind să petreacă mai mult timp cu mama ei. Acest moment a fost un semnal de alarmă pentru influenceră, care a realizat că trebuie să găsească un echilibru mai bun între carieră și viața de familie.

Nu mai are timp pentru familie
Gabriela Cristea face numeroase compromisuri pentru a-și menține și afacerile pe linia de plutire. Pe lângă emisiunea „Capriciile iubirii” de la Antena Stars, ea este implicată și în afaceri cu rochii, dar și cu delicatese culinare. Toate aceste activități o țin extrem de ocupată, lăsându-i puțin timp pentru a se dedica familiei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din 2015 și au două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Deși relația lor a fost mereu solidă, dorința de a avea copii a adus cu sine propriile provocări. Vedeta a devenit mamă după vârsta de 40 de ani, ceea ce a implicat numeroase dificultăți. Prima sarcină a fost deosebit de dificilă, femeia trecând prin stări de anxietate și nesiguranță. A avut momente în care s-a întrebat dacă va fi o mamă bună și dacă va putea să-și ducă sarcina la termen.