Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți.

Toma Cuzin este o prezență cunoscută și iubită în rândul românilor datorită rolului său iconic din serialul „Las Fierbinți” în care interpretează personajul Firicel. La vârsta de 46 de ani, talentatul actor se bucură de o carieră de succes și de o familie fericită. Dar cine este femeia de lângă el?

Cristina, partenera de viață a lui Toma Cuzin, este o artistă plastică talentată. Deși este mai puțin cunoscută publicului larg, ea a fost prezentă în filmul „Comoara” din 2015, regizat de Corneliu Porumboiu, unde a jucat alături de fiul ei, Nicodim, și alături de Toma Cuzin însuși.

Fiica lor, în vârstă adolescentină, a demonstrat și ea talent în actorie, debutând în filmul de groază „Vânătorul de spirite” regizat de Dragoș Buliga când avea doar șase ani.

Cât despre cum s-au întâlnit cei doi, Toma Cuzin a dezvăluit că prima întâlnire a avut loc la un lac, unde copiii se duceau să facă baie. A fost dragoste la prima vedere pentru actor, care a mărturisit că, după acea întâlnire, nu a mai putut să vadă altceva timp de trei ani.

Recent, la Gala Premiilor GOPO 2024, Toma Cuzin a fost însoțit de familia sa. Actorul a fost nominalizat la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, iar evenimentul a fost o ocazie de a-i vedea pe cei mai importanți oameni din viața sa strălucind pe covorul roșu. Detaliile despre întâlnirea lor și drumul lor împreună aduc o notă de intimitate și căldură în viața publică a actorului.