Bine De Știut! Aceste 2 Ingrediente Vor Face Minuni În Grădina Ta.

Pentru livadă și grădină, două ingrediente excelente și puternice care alcătuiesc îngrășământul folosit de profesioniștii din sector.

Cât de des folosiți îngrășăminte nenaturale pentru plantele bogate în conservanți și agenți chimici? Experții din industrie invită toți proprietarii de plante să folosească numai îngrășăminte naturale. Există ingrediente de uz zilnic și general care pot fi utile plantelor, datorită numărului de proprietăți și beneficii pe care le conțin. Două ingrediente speciale, atunci când sunt combinate, pot deveni puternice pentru orice tip de plantă.

Ce două ingrediente să folosești ca îngrășământ?
Natura oferă o serie de ingrediente care nu trebuie folosite doar ca hrană, ci și pentru a hrăni plantele din grădină. Două ingrediente în special, atunci când sunt amestecate împreună, ajută plantele să crească puternice și sănătoase.

Primul ingredient este coaja de ou, care nu trebuie aruncată niciodată umedă. Puțini oameni știu că sunt o sursă foarte interesantă de calciu, utile pentru menținerea sănătoasă a tuturor speciilor de plante. Doar lăsați-le să se usuce la soare și apoi măcinați-le pentru a face o făină de coajă de ou. Deci pot fi folosite singure sau cu un alt ingredient principal.

Cojile de banane nu trebuie aruncate niciodată, deoarece conțin o cantitate unică de minerale, precum potasiu și magneziu, esențiale pentru nutriția și creșterea plantelor. Cojile sunt compostate atunci când sunt folosite direct, adăugate în sol în bucăți mici sau fierte timp de aproximativ o oră până când se formează un lichid bogat în nutrienți.

Pe de o parte cojile de ouă, pe de altă parte cojile de banană: două ingrediente și deșeuri care sunt adesea aruncate în coșul de gunoi organic. Ele sunt cel mai bine păstrate și utilizate împreună cu înțelepciune pentru a crea un compost puternic pentru grădină și grădină.

Îngrășământ puternic cu aceste ingrediente naturale
Pentru a face acest nutrient natural pentru plante, procedați după cum urmează:

Uscați cojile de ouă și amestecați-le până obțineți o făină moale;
Fierbeți cojile de banane, lăsați-le la marinat timp de o oră și apoi peste noapte.
Veți obține două soluții, una lichidă și una pulbere, care trebuie găsite. Luați făina de coajă de ou și puneți-o într-un recipient. Se strecoară lichidul produs cu cojile de banană și se adaugă în recipient și se amestecă până se obține o singură soluție.

Pentru a face această soluție și mai bună, adăugați pur și simplu câteva zaț de cafea – un alt ingredient natural care este adesea aruncat în umed.

Cele trei ingrediente au creat un nutrient bogat în vitamine și minerale pentru toate plantele. Umeziți solul direct și repetați procesul în fiecare lună.