„Am 23 de ani și fiica mea are 17 ani!” Povestea inimaginabilă a celor două fete din imagine

O tânără a dezvăluit cum și-a transformat viața după ce a devenit figura parentală pentru sora ei de 17 ani, în ciuda vârstei sale de doar 23 de ani.

Hunter Nelson a adoptat-o pe sora ei vitregă, Gracie, acum aproape doi ani, după ce ambii părinți ai acestora au decedat. Povestea lor a captat atenția pe TikTok, unde Hunter a împărtășit experiențele lor, inclusiv provocările de a crește un adolescent, mai ales când diferența de vârstă este atât de mică.

Răspunsurile la poveștile lor au stârnit o varietate de opinii din partea urmăritorilor, unii fiind sceptici cu privire la capacitatea lui Hunter de a fi un părinte adecvat pentru o adolescentă.

La vârsta de 23 de ani, Hunter a încercat inițial să găsească un plasament adecvat pentru Gracie după decesul părinților lor. „Am încercat câteva opțiuni diferite, dar nu s-au dovedit viabile – era probabil să fie plasată în grija altora pentru că nu eram considerată o opțiune viabilă, fiind atât de tânără și locuind în alt stat”, a explicat Hunter conform Daily Star.

„Atunci când mi s-a spus că pot solicita tutela, am mers la tribunal a doua zi și am depus cererea. Luna următoare, în iunie, mi s-a acordat tutela”, a adăugat ea. De atunci, Hunter, care este specializată în educație primară, a preluat rolul de mamă, iar cele două locuiesc împreună în Kentucky.

În timpul conviețuirii lor, Hunter a stabilit doar două reguli pentru Gracie – să nu fumeze, să nu consume alcool sau să vapeze și să nu mintă. Gracie a fost de acord cu aceste reguli, chiar le consideră necesare pentru siguranța unui adolescent de 15 ani. „Nu o numesc mamă [pe Hunter] sau altfel, suntem doar surori. Ea este doar o figură parentală”, a subliniat Gracie.

Hunter nu își regretă decizia de a-și petrece primii ani de maturitate având grijă de sora ei vitregă. „Ar putea să plece la 18 ani, dar nu voi regreta niciodată că am preluat tutela ei. Chiar și la 21 și 15 ani, aș fi pierdut atât de multe din viața ei și din cea a mea. Ea devine cea mai bună prietenă a mea. Nu am pierdut ani din viața mea, ci am câștigat mult”, a concluzionat Hunter.