„Eu Am Găsit-O În Groapă”. Tatăl Adolescentului Care A Ucis-O Pe Raisa A Rupt Tăcerea. Ce Spune Bărbatul Despre Un Posibil Complice

Dezvăluiri incredibile făcute de tatăl celui care a ucis-o pe Raisa. Acesta a declarat în cadrul unei emisiuni TV că el a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit al fetiței. Iată ce spune acesta despre fapta fiului său!

Tatăl adolescentului care a ucis-o cu sânge rece pe Raisa a făcut declarații cutremurătoare

Tatăl făptașului a relatat momentul dramatic în care a descoperit trupul neînsuflețit al Raisei.
Micuța, în vârstă de doi ani, a fost găsită într-o groapă din pădure, scena fiind una devastatoare pentru familia îndurerată. Durerea este și mai mare pentru acesta, după ce a aflat că însuși fiul lui a ucis-o pe Raisa.

Bărbatul a povestit în cadrul unei emisiuni TV și preluat de spynews.ro, faptul că fiul lui era agitat în momentul în care a fost descoperit trupul Raisei, mărturisind că el a fost cel care i-a dat cu cuțitul, iar ulterior a dus-o la groapă. Deși s-a speculat faptul că băiatul ar fi avut un complice, tatăl lui crede că a acționat de unul singur.

„La 1 și 19 minute (n.r.: după masa) am fost să dăm niște marfă jos, la un magazin și când am venit acasă deja era dezastru. Am ajuns aproape la 2 acasă, iar fiul meu era cu toți acolo, cu ai mei, cu copilul, cu soacra mea, cu socrul.

L-am întrebat și a zis că nu știe nimic. El era un pic agitat, se plângea. Eu nu am fost sigur că este el și nu m-am gândit, deoarece în familie nu am fost agresivi. El a zis că i-a dat cu cuțitul și a dus-o în groapă. Nu ne-a spus nimic, dar îi pare rău de ce s-a întâmplat. Nu era agresiv, nu știu ce s-a întâmplat. Nu cred că a avut complice. Eu am găsit-o în groapă”, a dezvăluit tatăl adolescentului care și-a ucis verișoara, potrivit sursei menționate anterior.Tânărul și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor

Conform sursei menționate anterior, tatăl adolescentului în vârstă de 15 ani nu înțelege cum fiul lui a recurs la un asemenea gest. Mai mult decât atât, acesta a precizat că băiatul ținea extrem de mult la verișoara lui.

Deși vestea a venit ca un șoc pentru părinții adolescentului, bărbatul susține că fiul lui merită pedepsit pentru fapta sa.

„El a recunoscut aseară că a făcut-o. A greșit, e copilul meu, îmi pare rău de el, de ce s-a întâmplat și că e nepoata mea. Dacă el a făcut-o, atunci își merită pedeapsa. El o iubea mult de tot pe Raisa și a zis în fața procurorilor că i-a părut rău de ce a făcut”, a mai spus acesta, potrivit spynews.