Cine Este, De Fapt, Sotia Lui Mihai Gadea. Cu Ce Se Ocupa Agatha Kundri

O tara intreaga il vede la TV aproape in fiecare seara, de ani buni, dar putini stiu detalii despre viata lui privata. Multa lume s-a intrebat cine este sotia lui Mihai Gadea. Realizatorul TV isi tine familia departe de luminile reflectoarelor, dar tot s-a aflat cu ce se ocupa, de fapt, Agatha Kundri.

Directorul Antena 3 are o familie frumoasa, dar discreta. Sotia lui i-a daruit o fiica, pe nume Maisha Karina. Mihai Gadea si Agatha Kundri sunt casatoriti de mai bine de 15 ani, iar mariajul lor este si acum unul puternic. Se pare ca sotia lui Gadea i-a „mostenit” discretia.

Agatha a abosolvit Universitatea de Vest din Timisoara in 2004. Ea este fiica unui pastor adventist. Conform celor de la capital.ro, Agatha Kundri participa de mai multi ani la competitii de triatlon, care presupun probe de inot, atletism si ciclism. Mai mult decat atat, sotia lui Mihai Gadea detine o afacere pe care a inceput-o de la zero si care ii merge din ce in ce mai bine: o gradinita cu afterschool in centul Bucurestiului.

Secretul lui Mihai Gadea a iesit la iveala! Ce scrie, de fapt, in buletinul lui
Secretul lui Mihai Gadea a iesit la iveala! Toata Romania il cunoaste, dar putini aveau idee despre ceea ce scrie, de fapt, in buletinul lui. Gadea este director de programe la Antena 3 si prezentator TV. Este prezent de ani buni pe micile ecrane, devenind director al postului care l-a consacrat in anul 2010.

Initial, a fost la conducerea postului de televiziune Antena 2. Mihai Gadea a studiat istoria si a obtinut doctoratul in acest domeniu in anul 1999. In anul 2000, prezentatorul TV a absolvit si Facultatea de Teologie Adventista. Pe cat de prezent este pe sticla, pe atat de discret este cand vine vorba despre viata lui personala.