Și-a făcut bagajul de călătorie, însă când l-a pus în portbagaj i s-a părut că aude ceva. A rămas uimit când a văzut ce intrase în el

Se pregătea să plece într-o călătorie de afaceri pentru câteva zile și a rugat-o pe soție să-l ajute cu bagajul. Zis și făcut! Când a transportat bagajul la mașină, însă, i s-a părut că aude ceva. S-a amuzat teribil când și-a dat seama ce era în valiză.

Ce era în bagajul de călătorie a unui bărbat
Costin este căsătorit cu Cristina de 14 ani, iar împreună sunt părinții a unui băiețel de trei ani.

Bărbatul lucrează în domeniul marketingului și e nevoit adesea să călătorească în alte orașe ori în afara țării pentru întâlniri de afaceri. Într-una din zile, când era pe punctul de a pleca într-o astfel de călătorie, bărbatul a avut parte de o surpriză de proporții.

Și-a rugat soția să-l ajute cu bagajul, iar el a mers la duș. Când a ieșit, s-a îmbrăcat și s-a îndreptat spre mașină, căci era deja în întârziere. Transportându-și valiza spre autoturism a sesizat că se aude un zgomot care părea să provină din ea. A ascultat preț de câteva secunde și și-a dat seama instant ce era în ea. Iată ce se petrecuse cât fusese el la duș!