Oh, sunt atâtea argumente atunci când vine vorba despre relația dintre un bărbat și o femeie, despre drepturi și responsabilități, despre cine dăruiește și cine primește mai mult.

Oh, sunt atâtea argumente atunci când vine vorba despre relația dintre un bărbat și o femeie, despre drepturi și responsabilități, despre cine dăruiește și cine primește mai mult.

Multe femei suferă toată viața din cauza faptului că nu sunt înțelese, apreciate sau îngrijite, iar bărbații se întreabă: care este mai exact problema? De ce nu sunteți fericite, ce vă lipsește?

Aceste cuvinte sunt pentru bărbați, cele mai bune sfaturi pentru voi sunt următoarele:

Fii bărbat!

Cară gențile și plasele de cumpărături în locul ei, plătește nota atunci când ieșiți în oraș, deschide-i ușa atunci când trebuie să intre într-o încăpere, protejeaz-o, sprijin-o atunci când trece printr-o perioadă dificilă, ajut-o atunci când întâmpină problemele.

Poate că vei înțelege cât de importante sunt aceste detalii abia după ce vei ajunge acasă pentru a suta oară și vei găsi casa curată, o farfurie cu mâncare pe masă și cel mai important: o femeie care te așteaptă cu zâmbetul pe buze. Dar poate că nu vei înțelege în aceste momente.

În schimb, poate că vei înțelege atunci când totul în viața ta merge prost: munca, afacerile, relația cu prietenii, dar ea va fi lângă tine și te va sprijini în fiecare zi: te va lua în brațe și te va asigura tu ca ești cel mai bun. Dacă ea poate să fie atentă la detalii, tu de ce nu ai putea?

Fii mai drăguț cu ea

Nu o mai supăra cu mândria și orgoliul tău masculin, încercând să-i arăți forța ta de caracter. Sun-o, mai ales după ce ați avut o ceartă. Dacă ai ști cât de amar plânge după ce trântești ușa și pleci.

Nu, nu plânge frumos așa cum arată în filme: pe pernă și în liniște. Ea plânge în hohote, plânge cu lacrimi amare pentru că durerea este prea mare, plânge așa de tare încât o pot auzi și vecinii din bloc.

Sun-o, vino înapoi, ia-o în brațe și alină-i durerea. Ține minte că ea este o ființă sensibilă, firavă, gingașă, care îți poate face ziua mai frumoasă doar cu un zâmbet. Așa că, fii mai drăguț cu ea.

Nu țipa și nu o insulta

Cuvintele pot ucide…bunătatea, tandrețea și autenticitatea ei. Ea devine furioasă, crudă și răzbunătoare, pur și simplu pentru că i-ai vorbit urât. Mai târziu vei regreta de o mie de ori, dar cuvintele aruncate în vânt nu pot fi luate înapoi.

O parte din ea s-a ofilit deja, pentru că habar n-ai cât de dureros este să auzi astfel de cuvinte de la o persoană dragă. Chiar dacă vă veți împăca mai târziu, ea nu va putea uita ceea ce ai spus.

Și atunci voi, dragi bărbați, vă întrebați de ce am devenit noi, femeile, atât de indiferente? Cicatricile pe care le-ați lăsat în inimile noastre ne-au făcut indiferente. Ne-am închis emoțiile undeva adânc ca să nu mai simțim durerea.

Spune-i mai des că o iubești

Pasional, furtunos, frenetic, lovește cu pumnii în pereți, sparge tot, dar nu o învinovăți pe ea. Poate că s-a uitat la un alt bărbat pe stradă, dar dacă ai fost atent, ea a făcut-o intenționat. Să vadă dacă ești gelos, să vezi cum este frica de a pierde o persoană iubită. Ea s-a îndoit de sentimentele tale, a vrut să te testeze.

Așadar, vorbește cu ea mai des despre sentimentele tale. Spune-i că ea este totul pentru tine, iar aceste cuvinte vor fi paradis pentru urechile ei. Spune-i cuvinte frumoase, spune-i că o iubești, nu o lăsa să se îndoiască de sentimentele tale.

Viața este atât de scurtă, atât de imprevizibilă și se poate termina în orice moment. Deci, dacă nu o faci la timp, este posibil să nu mai ai ocazia să-i spui că o iubești.

Fă-i promisiuni și respectă-le

Femeia e atât de fericită când îi promiți ceva încât deja visează la acea clipă. E atât de frumoasă în acel moment, atât de zâmbitoare, exact ca un copil. Nu-i așa că a meritat?

Prețuiește momentele petrecute împreună

Nu este un moment minunat atunci când stați îmbrățișați în pat și visați la un viitor frumos împreună, nu așa arată fericirea?! Fiecare secundă de viață este prețioasă, pentru că niciodată nu știm când se va termina!

Bucurați-vă de orice moment petrecut împreună, trăiți-vă viața în armonie, fiți fericiți, profitați de această oportunitate numită ,,viață”!