Tânăr Din Peterborough, Anglia, Descoperă Sute De Pui Vii Abandonați În Timpul Unei Drumeții –

Un tînăr din Peterborough, Anglia, a făcut o descoperire surprinzătoare în timpul unei drumeții. În timp ce se plimba pe un platou mare, la marginea unei păduri, a observat numeroase obiecte circulare dispuse într-un mod care părea neobișnuit și nu se potrivea cu peisajul.

Inițial, tânărul a crezut că acele obiecte sunt mingi de tenis, dar curiozitatea l-a împins să se apropie mai mult pentru a afla ce sunt. În momentul în care a ajuns mai aproape, a fost șocat să realizeze că acele obiecte erau de fapt pui vii, care nu fuseseră în viață de mai mult de o zi.

„Păreau că au fost lăsați acolo să moară”, a declarat tânărul. „Am sunat imediat autoritățile.” Conform declarațiilor autorităților, puii păreau să fi fost abandonați în acea zonă de către persoane neidentificate. În acest moment, o anchetă este în desfășurare pentru a identifica persoanele responsabile de acest act. Autoritățile au chemat specialiști în îngrijirea animalelor la fața locului, pentru a se ocupa de puii găsiți.

„Aceasta este o situație foarte tristă și cu totul neobișnuită”, a declarat unul dintre reprezentanții autorităților. „Vom face tot posibilul să identificăm persoanele responsabile și să ne asigurăm că acest lucru nu se va mai întâmpla.”

Până la momentul actual, nu există informații suplimentare despre starea puiilor sau despre rezultatele anchetei. În ciuda acestei situații tragice, tânărul care a făcut descoperirea speră că aceasta va atrage atenția asupra importanței protejării animalelor și a prevenirii abandonului.