Oana Ciocan nu s-a mai abținut și a spus tot despre Jador. Cum se comportă, de fapt, manelistul cu logodnica sa. „Nu recunoști”

Oana Ciocan și Jador trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să arate asta în mediul online. Recent, cei doi foști concurenți de la Survivor All Stars nu s-au mai putut abține. Logodnica manelistului a dezvăluit ce comportament are viitorul soț față de ea.

După câteva luni de relație, Jador și Oana Ciocan au început să privească serios spre viitorul lor împreună. După ce a cerut-o în căsătorie, cântărețul de manele și-a dus iubita într-o vacanță luxoasă în Dubai. Recent, Oana a simțit nevoia să împărtășească cu toată lumea cum se poartă, de fapt, manelistul în relația lor.

Pe pagina sa de Instagram, Jador a postat un clip în care avea o discuție serioasă cu iubita sa despre romantism. În timp ce o filma, îi punea lui Oana întrebarea dacă el este sau nu romantic. Chiar dacă Jador încerca să pară indiferent, Oana l-a dat de gol și a mărturisit că, de fapt, este un bărbat foarte romantic.

„Jador: Deci, eu sunt romantic?

Oana Ciocan: Da. Jur că ești. Bine, m-am obișnuit să nu recunoști.

Jador: Eu, romantic? Doamne ferește de așa ceva!

Oana Ciocan: Da! Dar stai un pic! De ce nu recunoști? Dar chiar vreau să te întreb de ce nu recunoști că ești romantic? Vii și îmi aduci flori, îmi aduci cadou de fiecare dată când pleci la cântări și te întorci, te trezești și îmi faci cafeaua, mă ajuți la lucruri.

Jador: Asta nu e romantic.

Oana Ciocan: Ba da, e romantic!”, a fost dialogul dintre cei doi îndrăgostiți, în filmulețul distribuit de Jador pe Instagram.

Oana Ciocan și Jador își doresc să devină părinți
Jador și Oana Ciocan au nu doar planuri de a se căsători în viitorul apropiat, ci și o mare dorință de a deveni părinți împreună. Recent, cântărețul de manele a dezvăluit că ei doi deja lucrează pentru a-și împlini visul.

De asemenea, Jador a spus că ar dori să aibă o fiică, deoarece ar fi mult mai blând cu ea decât ar fi fost cu un băiat.

El a dezvăluit că, în propria sa copilărie, a fost tratat în același mod aspru de către tatăl său, o experiență care l-a ajutat mult pe parcursul vieții.

„Vreau să fac un copil și lucrăm la asta. Ce o fi, dar fată aș vrea ca să mă iubească. Dacă e băiat trebuie să fiu dur cu el. Sunt un om dur, dar cu oamenii cu care lucrez sunt dur. De ce? Pentru că oamenilor nu le place să muncească și atunci trebuie să fii dur.

Tata e dur, a fost foarte dur cu mine, mi-a prins foarte bine și o să decid ca și eu cu băiatul meu să fiu la fel ca să îl pregătesc să fie bărbat în viață, să știe să aibă grijă de soția lui, să o iubească, să aibă grijă de toți oamenii din jurul lui, să aibă grijă la oamenii din jurul lui, la prieteni mai ales”, a dezvăluit Jador, potrivit Playtech.ro.