tusea poate fi vindecată cu frunze de varză, ușor și rapid. dacă cineva dintre membrii familiei mele începe să tușească, eu nu cumpăr niciodată medicamente de la farmacie, dar îi tratez așa:

Dacă cineva dintre membrii familiei mele începe să tușească, eu nu cumpăr niciodată medicamente de la farmacie, dar îi tratez așa:
Iau o frunză de varză, o scufund pentru de 1-2 minute în apă clocotită, apoi o ung cu miere și o aplic pe piept (dacă tusea e puternică – două frunze de varză, una pe piept, alta pe spate).
Un tricou strîns ține frunza bine toată noaptea. Iar către dimineața următoare, din ea nu rămîne aproape nimic. Frunza se absoarbe în piele împreună cu mierea, avînd un efect curativ.
Procedura se aplică în 3-5 nopți.
Multa sanatate va uram!
Ingrediente necesare:
-1 lingură de ghimbir proaspăt sau praf de ghimbir
-făină
-ulei de măsline
-miere de albine
-servețele și bandă adezivă
Mod de preparare al remediului:
Pentru inceput amestecam făina și mierea, dupa care se adaugă ghimbir și ulei de măsline. Amestecam din nou și se pune amestecul pe un servețel pe care trebuie să îl infasuram în tifon.
Apoi fixam compresa rezultata pe piept cu bandă adezivă. Copilasul trebuie să țină compresa timp de 3 ore înainte de culcare. Adulții pot ține compresa peste noapte.
Trebuie sa tii cont de faptul că vei transpira destul de mult. Această compresă nu are efecte negative, cu toate acestea, copiii au pielea sensibilă, deci trebuie să aveți grijă.
Notă informativa: se poate folosi și folie de aluminiu și / sau adăuga ulei de nucă de cocos în loc de ulei de măsline. Rezultatele sunt foarte bune, efectele sunt imediate.
Nota informativa 2: Acest articol este transmis in scop informativ si va recomandam sa apelati la un (medic) specialist inainte de a incepe orice tratament.
Multa sanatate!