Iulia Vântur S-A Întors În România! Adevăratul Motiv Pentru Care Vedeta A Luat Această Decizie. A Vrut Să Se Afle De La Ea

De mai bine de șase ani, Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar când românca a anunțat că se întoarce acasă, multe persoane au crezut că relația dintre cei doi întâmpină probleme.

Nimic mai fals!

Cei doi sunt parteneri atât în viața personală, cât și în cea profesională, iar de curând au lansat o melodie împreună. Sosirea Iuliei Vântur acasă a fost prilej de mare bucurie în familia ei. Mama vedetei a întâmpinat-o cu lacrimi în ochi.

Pitită după poartă și plină de emoții, Iulia Vântur și-a surprins mama, apărând în fața ei. Femeia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, a început să plângă, a strâns-o în brațe și a început să țipe de bucurie. Revederea a fost una foarte emoționantă atât pentru Iulia, cât și pentru mama acesteia.

Acest lucru s-a putut vedea din filmulețul pe care fosta prezentatoare de la „Dansez pentru Tine” l-a postat pe Instagram, dar și din descrierea care a însoțit filmulețul. În plus, Iulia Vântur a ținut să le precizeze urmăritorilor săi că le va explica în curând de ce s-a întors în România.

” Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme? Vă povestesc totul în curând”, este mesajul postat de Iulia Vântur în dreptul filmării