Reacția lui Jean de la Craiova, după ce s-a spus că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță seamănă cu el: „E multă istorie…

Jean de la Craiova a reacționat, după ce mulți ani s-a spus că David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, seamănă cu el. Artistul a răspuns, în sfârșit, zvonurilor care circulă în mediul online.

De mulți ani, pe internet, circulă o speculație legată de fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță potrivit căreia tatăl băiatului ar fi Jean de la Craiova. Oamenii au făcut diverse glume pe acest subiect în mediul online, susținând că David seamănă izbitor cu artistul.

Pentru o vreme, subiectul s-a „stins”, însă odată cu apariția copiilor cuplului în Tati part-time, au ieșit la suprafață zeci de noi poze și filmulețe legate de acest aspect.

Cum a reacționat Jean de la Craiova
Glumele legate de faptul că fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță seamănă prea mult cu Jean de la Craiova și nicidecum cu tatăl lui au devenit, din nou, virale. În mediul online circulă zeci de imagini referitoare la acest subiect, iar mulți internauți lasă mesaje ironice în secțiunea de comentarii.

Văzând că speculațiile au luat amploare, artistul a decis să reacționeze. El a transmis un mesaj, în stilul său caracteristic. Mai mult, i-a rugat pe oameni să înceteze aceste supoziții nefondate.

„Terminați cu prostiile astea, cu Andra copilul, e prea mult, multă istorie! Nu e bine, se supără și oamenii, voi să fiți în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamănă între ei, ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a spus Jean de la Craiova pe TikTok.

Andra și Cătălin Măruță, alături de Eva și David/ Sursa foto: Instagram

Deși glumele legate de asemănarea dintre David și Jean de la Craiova au început cu ani în urmă, la Cronica Cârcotașilor, Cătălin Măruță nu le-a băgat în seamă. Totuși, acum a decis și el să ia atitudine. Cu ceva timp înainte de mesajul artistului, prezentatorul de la Pro TV a reacționat și el.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.