Monica Tatoiu și-a avertizat fiul cu privire la un aspect foarte important.

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi din țară, a reușit de-a lungul timpului să obțină simpatia publicului datorită felului său de a fi. Mereu energică și cu zâmbetul pe buze, la cei 67 de ani ai săi, fosta profesoară de matematică se laudă cu o carieră de succes și o căsnicie fericită alături de soțul său. Monica Tatoiu și soțul său sunt împreună de aproape patru decenii și au un băiat.

Astfel, chiar dacă a trecut prin două căsnicii eșuate, femeia de afaceri a reușit în cele din urmă să-și găsească sufletul pereche.

Experiențele de viață prin care au trecut de-a lungul timpului, a făcut-o, însă, să privească viața cu alți ochi și să aibă expertiza necesară de a oferi sfaturi de viață.

Fiul vedetei, Victor Tatoiu Jr, este un tânăr în vârstă de 28 de ani, de care mama lui este extrem de mândră.

Cu toate acestea, tânărul nu este căsătorit, iar de aceea, femeia de afaceri s-a asigurat că îi oferă acestuia cele mia bune sfaturi astfel încât să poată să își găsească persoana potrivită pentru ei.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Monica Tatoiu a dezvăluit sfatul de viață important pe care i l-a oferit fiului său cu privire la comportamentul femeilor.

Monica Tatoiu și-a avertizat fiul cu privire la femeile parșive

Femeia de afaceri susține că majoritatea femeilor sunt parșive și au acest talent de a juca bărbații pe degete. De aceea, Monica Tatoiu i-a spus fiului său că mai bine alege o femeie care nu este foarte frumoasă, dar nu îl joacă pe degete.

„ Femeile sunt parșive.

Asta i-am spus lui fi-miu. Eu sunt femeie. Am jucat bărbați la viața mea…Să te ferească Dumnezeu să te îndrăgostești de o femeie care te joacă. Mai bine să fie urâtă și mai așa decât una care să aibă impresia că tot Universul e la picioarele ei, că te distruge ca bărbat. Mare grijă .”, a declarat Monica Tatoiu.