Ionuț Dolănescu: Mărturisire Neașteptată Despre Soția Sa

Ionuț Dolănescu, fiul celebrului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, a făcut dezvăluiri emoționante despre relația sa cu soția sa, Doinița. Artistul a declarat că este extrem de fericit în căsnicia sa și că nu s-au certat niciodată în cei 14 ani de când sunt împreună. Iată ce spune Ionuț Dolănescu despre soția sa și despre armonia din cuplu.

Ionuț Dolănescu și relația sa de vis cu soția Doinița
Ionuț Dolănescu a mărturisit că a știut înca de la început că Doinița este femeia alături de care își dorește să îmbătrânească. Cei doi au trei copii și formează un cuplu solid și fericit. Artistul a afirmat că soția sa este o prezență caldă și înțeleaptă în viața sa, reușind să îl înțeleagă și să îl tempereze în momentele dificile.

Într-un interviu acordat pentru Formula AS, Ionuț Dolănescu a declarat: “Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!” Doinița, o soție desăvârșită și o gospodină dedicată
Artistul a ținut să sublinieze faptul că Doinița nu este doar o soție iubitoare, ci și o gospodină desăvârșită și o familistă convinsă. Ionuț Dolănescu a evidențiat calitățile soției sale, menționând că aceasta este sursa fericirii și liniștii din viața sa.

“Doinița este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doinița este liniștea, fericirea și viața mea.”, a mai adăugat Dolănescu.

Situația neobișnuită a lui Dragoș Dolănescu cu vaccinurile anti-COVID
Pe de altă parte, fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoș Dolănescu, a atras atenția în mediul online prin decizia sa neobișnuită de a face nu mai puțin de cinci vaccinuri cu trei tipuri diferite de vaccin anti-COVID. Artistul a explicat că a făcut aceste vaccinări pentru a demonstra că efectele vaccinului nu sunt negative și că este sigur pentru sănătate.

Stabilit în Costa Rica, Dragoș Dolănescu a povestit: “Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica. Am făcut vaccinul cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson&Johnson.”

Astfel, artistul s-a implicat activ în promovarea vaccinării și a dorit să își asigure sațitatea și siguranța în fața noului coronavirus.

Prin aceste dezvăluiri inedite, membrii familiei Dolănescu au atras atenția publicului asupra importanței relațiilor de familie și a măsurilor de siguranță în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.