Profeţiile Călugărului Misterios Despre Soarta Lumii.

Călugărul misterios, cunoscut sub numele de Părintele Alexandru, a fost unul dintre profeții care au făcut nenumărate previziuni privind soarta lumii.

Despre viața sa nu se știu prea multe, însă însemnările sale au fost găsite într-un dulap împrăfuit în 1985 de sora Veronica.

Părintele Alexandru s-a numărat printre cei care au prezis că Rusia se va prăbuși ca putere și poporul rus se va elibera prin credință.

De asemenea, părintele Alexandru a prezis și atentatele de la 11 septembrie din America. “Va fi un cataclism care va zgudui America, apoi, după câteva luni, Europa va introduce moneda única împărătească”, a prezis călugărul, potrivit playtech.ro.
S-a întâmplat exact așa cum a “văzut” părintele. La mai puțin de patru luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniunii Europene.

Călugărul misterios a făcut și previziuni legate de România și de restul lumii. Părintele Alexandru a prezis că deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula. Potrivit însemnărilor sale, în curând, pământul va arde, iar un sfert din omenire va muri.

Se va folosi cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar.

Călugărul misterios a prezis că Cetatea Vaticanului va fi amenințată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război. La mica distanță de București, “din dărâmăturile trecutului” (Târgoviște) se va înălța prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ și spiritual se va numi “Noul Ierusalim”.

Părintele Alexandru a mai prezis că România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul și beția. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiți prin lege, iar duminicile și zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate.

Chiar dacă Părintele Alexandru a dispărut astăzi, profețiile sale continuă să fie un subiect de discuție pentru mulți oameni. Unele dintre previziunile sale s-au adeverit, în timp ce altele rămân încă un mister. Ceea ce este sigur este faptul că aceste profeții au stârnit interesul multor oameni și continuă să ne fascineze și astăzi.