Gabriela Cristea în mijlocul unei avalanșe de acuzații. Care a fost factorul declanșator: “ai uitat cine ai fost?”

Gabriela Cristea și-a atras multe antipatii din partea internauților – fani ai emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii.

Vedeta a fost victima unei avalanșe de critici și acuzații dure după ce a abordat în emisiune un subiect controversat legat de una dintre concurente.

Fanii emisiunii au reacționat imediat și i-au atras atenția că nu este în măsură să judece/să ofere sfaturi.

Gabriela Cristea pusă la zid pe Internet
Prezentatoarea emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii a fost ținta unor atacuri vehemente din partea internauților nemulțumiți de modul în care aceasta gestionează situațiile/problemele sau conflictele din cadrul emisiunii. Unii dintre fanii show-ului sunt de părere că Gabriela nu este în măsură să ofere sfaturi de viață și îi reproșează anumite presupuse acțiuni dintre trecutul său.

Părerile fanilor emisiunii pe care Gabriela o moderează s-au concretizat în comentarii postate pe pagina de Instagram a soțului ei, Tavi Clonda, chiar la un video cu familia. Iată unul dintre aceste mesaje:

Te.am venerat, oricine mă intreba spuneam ca tu esti si vei rămâne cea mai bună prezentatoare ever, dar ce ati facut in seara asta si cum ați pus-o la colt pe Geovana…cum sa faceti asa ceva? Nu știți ca roata se întoarce? Ai 2 fetițe, ce zici daca peste 20 de ani le vei vedea intr-un platou la tv cu 6 bărbați care le judecă in direct fără sa aiba vreo dovadă? RUȘINE!!!!!!!!!!

Gabriela Cristea nu a răspuns acuzațiilor de pe rețelele sociale
Gabriela Cristea nu a dat curs acestor comentarii și nici soțul ei, Tavi Clonda, însă cu siguranță nu sunt mesaje care să facă plăcere cuiva, ba dimpotrivă sunt destul de dure. Vedeta este expusă prin prisma faptului că se află la cârma unei emisiunii cu audiență maximă, un show cu și despre oameni, fiecare dintre ei cu propriul trecut. Ea a devenit ținta unora dintre fanii emisiunii pentru că și-ar fi dat cu părerea despre o concurentă.

Unii dintre internauți au mers chiar mai departe cu acuzațiile și au avertizat-o că are două fiice și că în viață roata se întoarce.

Mireasa-Capriciile Iubirii se vede la Antena Stars, de luni până vineri, de la orele 19.30. Show-ul este o extensie a emisiunii matrimoniale Mireasa de la Antena 1, prezentată de către Simona Gherghe.