Veste excelentă despre Florin Piersic. Care este situația actuală a actorului adorat de milioane de români

Florin Piersic, marel actor în vârstă de 88 de ani, a fost internat de urgență într-un spital din Cluj-Napoca după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. Conform informațiilor oferite de reprezentanții Institutului Inimii din Cluj-Napoca, starea sa este stabilă, iar în prezent se află sub tratament medicamentos în secția de Cardiologie a spitalului.

Familia actorului a solicitat să nu fie furnizate detalii privind starea sa de sănătate sau afecțiunile sale, conform precizărilor făcute de reprezentanții spitalului, conform news.ro.

Operația de urgență la genunchi a avut loc pe 29 aprilie, după ce Florin Piersic a acuzat probleme de sănătate la finalul unui spectacol. Ulterior, a fost internat la secția de ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca și continuă să fie supravegheat de medici. Conform ultimelor informații, infecția din organismul său a ajuns la stentul cardiac, motiv pentru care a fost transferat la secția de Cardiologie.

Este important de menționat că intervenția chirurgicală a decurs bine, însă datorită vârstei sale înaintate, actorul are nevoie de monitorizare medicală constantă. Florin Piersic rămâne internat în secția de Ortopedie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca, unde primește îngrijire și tratament adecvat pentru a se recupera.

În ultimele apariții publice, Florin Piersic a fost activ pe scenele teatrelor, participând inclusiv la evenimente dedicate Zilei Mondiale a Teatrului, reflectându-și dedicarea și pasiunea continuă pentru arta scenică.