Experiența reală a unei femei: „Trăiesc cu trei bărbați și îmi convine, deși e complicat…”

Așadar, trăiesc sub același acoperiș cu trei bărbați și sunt gata să împărtășesc asta cu voi. Vă spun din start, este complicat. Și înțeleg că nu este pentru totdeauna, mai devreme sau mai târziu voi rămâne doar cu unul. Însă declar cu toată sinceritatea, că îi iubesc pe toți.

Așadar, să le luăm pe rând.

Rutina: Eu sunt femeia în casă, așa că spălatul, gătitul și curățenia sunt pe umerii mei.

Banii: În prezent nu lucrez, așa că nu-mi permit cumpărături prea mari. Cheltuielile sunt planificate.

Relațiile: Aici voi vorbi despre fiecare în parte.

Cea mai de încredere relație o am cu Bogdan. Anume cu el discut serile, dacă el nu este ocupat cu jocurile la calculator. Cu el am cea mai de durată relație. Sexul este regulat, deși nu foarte frecvent, în schimb ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine. Anume el îl ajută pe tatăl meu la construcția casei de vacanță.

Relația mea cu Sorin este un pic altfel. El este un băiat foarte vesel și toate serile și le ocupă cu diverse jocuri. Pe mine mă cheamă noaptea nu mai des de 1-2 ori pe săptămână. El e bun la suflet, drăguț, cu el e întotdeauna ușor și amuzant.

Și în cele din urmă, Răzvan. El e cel mai mic după vârstă și cam neexperimentat, dar asta e ceea ce mă atrage la el. Așa se întâmplă, că aproape toate nopțile le petrecem împreună. Dacă să fiu sinceră, el nu prea știe cum să-mi facă nopțile plăcute. Dar îl iubesc atât de mult, că asta nu mai contează.

În concluzie: Sunt epuizată… dar îmi place.

P.S. Bogdan are 31 de ani; Sorin are 4 ani, iar Răzvan are 6 luni și plânge foarte des nopțile… :)))