Ce gest extraordinar a făcut Andreea Marin pentru femeia care îi face curat și de mâncare

Andreea Marin este cunoscută nu doar pentru apariţiile sale şi proiectele pe care le are, ci şi pentru acţiunile caritabile pe care le face. Vedeta s-a dovedit a fi un suflet nobil, oferindu-i menajerei sale apartamentul său.

Ea a realizat timp de 9 sezoane emisiunea ”Surprize surprize”, si a fsot jurat al unei alte emisiuni de succes, ”Uite cine dansează”. Andreea Marin este Ambasador Unicef și este una dintre vedetele care se ocupă de foarte multe acțiuni caritabile și susține foarte multe proiecte în acest sens.

În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea Marin și-a pierdut mama într-un accident rutier. Femeia s-a stins în brațele celei care avea să devină una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

Gest extraordinar faţă de menajera sa

Fiind o persoană implicată în foarte multe proiecte, Andreea Marin nu are timp şi de treburile casnice. Vedeta locuieşte alături de fiica sa într-o vilă din Pipera, iar pentru ajutor suplimentar pentru menaj a angajat o femeie care îi face mâncare şi curat în casă şi pe care o plăteşte corespunzător.

De fiecare dată când nu mai are mâncare gătită în frigider sau atunci când are nevoie de alte servicii, Zâna apelează la această tânără în jur de 35 de ani, care este fata ”bună la toate”.

Atunci când nu mai are mâncare gătită în frigider, Andreea pune mâna pe telefon şi, pentru 50 de RON, menajera sa îi face o ciorbă bună, precum şi ceva curăţenie prin casă sau prin grădină, scriu cei de la Cancan.ro.

Din cauza unor probleme personale, menajera sa trece prin momente grele: nu mai are unde să locuiască cu fiica ei, astfel că Andreea Marin i-a sărit în ajutor. Vedeta a decis să-i ofere femeii apartamentul său din zona Aviaţiei, gratuity, fără să îi plătească chirie, scrie Vocea.biz.