Florin Piersic operat de urgență. Cum se simte marele actor

Momente dificile pentru artistul Florin Piersic. Actorul de 88 de ani a fost operat de urgenţă, după s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj Napoca.

În ultimele zile, comunitatea teatrului românesc și admiratorii lui Florin Piersic au primit informații îngrijorătoare cu privire la sănătatea actorului. Florin Piersic, o personalitate emblematică a culturii românești, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca.

Potrivit publicației locale Foaiatransilvana.ro, starea actorului s-a deteriorat în timpul unei reprezentații la teatrul din Cluj, ceea ce a impus o operație imediată.

Conform detaliilor furnizate, în timpul spectacolului recent, starea de sănătate a lui Piersic s-a înrăutățit brusc. Medicii au identificat o infecție severă la unul dintre genunchii actorului, necesitând intervenția chirurgicală urgentă pentru a evita complicații suplimentare.

Operația a fost efectuată de echipa de ortopedie de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, sub îndrumarea doctorului Claudiu Chitea, un specialist recunoscut local în domeniul ortopediei.

Intervenția chirurgicală, deși imperativă și delicată, s-a încheiat favorabil, aducând un zâmbet de speranță celor apropiați lui Piersic.

Totuși, dificultățile recente prin care a trecut actorul ne reamintesc de vulnerabilitatea chiar și a celor mai remarcabile figuri culturale.

Florin Piersic a ajuns la spital într-un moment neașteptat. Înainte de acest eveniment, se afla într-un turneu național cu piesa „Străini în noapte”, unul dintre spectacolele sale recente cele mai apreciate.

Alături de Medeea Marinescu, sub regia regretatului Radu Beligan, spectacolul a fost un succes enorm, atrăgând public numeros pe scenele teatrelor din toată țara.

Florin Piersic, la vârsta de 88 de ani, continuă să fie o prezență magnetică pe scenă, captivând audiențele cu talentul său inconfundabil. Această recentă încercare medicală subliniază angajamentul și pasiunea sa pentru artă, chiar și în fața adversităților personale.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023. Atunci el a jucat piesa „Străini în noapte“ pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu.