S-A RUPT LANȚUL DE IUBIRE ÎN FAMILIA ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. RELAȚII RECI CU FINUL PEPE: „NU AM DE CE SĂ MĂ JUSTIFIC…”

S-a rupt lanțul de iubire, din show-bizz-ul autohton, dintre trei mari vedete ale plaiului mioritic. Mai precis, Pepe, pe de o parte, și nașii săi de la cununia cu fosta soție, Raluca, în speță Andra și Cătălin Măruță, de partea cealaltă, nu mai sunt la fel de apropiați, ca pe vremuri. CANCAN.RO are toate amănuntele despre această ruptură neașteptată.

Andra și Cătălin Măruță i-au devenit părinți spirituali lui Pepe, odată ce artistul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cei doi i-au botezat fetițele, iar relația lor cu finii era una extrem de apropiată. Artistul a divorțat însă după opt ani de căsătorie de mama copilelor sale, iar la scurt timp, și relația sa cu nașii a avut de suferit.

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.

Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO o persoană apropiată acestora.

Pepe a ales alți nași pentru fiul său
Mai mult, Pepe nu a mai apelat la Andra și la Cătălin Măruță să-i boteze băiețelul pe care-l are cu actuala sa soție, Yasmine Ody. Nașii săi de la cununia cu Raluca au fost prezenți la petrecere, dar doar în calitate de invitați.

„Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși n fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a adăugat aceeași sursă.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură, preferând să dea o declarație evazivă, care lasă loc de interpretări.

„Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație”, ne-a declarat Pepe.

Au o relație civilizată de dragul fiicelor lor
După divorț, atât Pepe, cât și Raluca, și-au refăcut viețile în compania altcuiva și ambii au devenit din nou părinți. Cei doi nu au rămas prieteni, dar păstrează o relație civilizată de dragul celor două fetițe. Micuțele locuiesc cu tatăl lor, dar merg des în vizită și la mama lor și nu lipsesc de la niciun eveniment important din familiile părinților lor. Mai mult, Pepe și Raluca s-au întâlnit, recent, în prima zi de școală, ambii însoțind-o pe Maria, fiica lor cea mare, la instituția de învățământ.

A devenit o prezență rară la emisiunea nașului
Altfel, cândva o prezență des întâlnită în emisiunea lui Măruță, Pepe are acum, se pare, alte afinități. Ce-i drept, cele două vedete sunt și-n trusturi diferite, la Pro TV, respectiv Antena 1, care tot timpul au fost rivale. În plus, nici prezentatorul TV nu se mai grăbește să-l invite ca odinioară în platoul TV pe finul său, alături de care, cândva, bătea toate ratingurile.