Saveta Bogdan a rupt relația cu iubitul mai tânăr cu 20 de ani, dar rămâne optimistă. Ce trebuie să aibă viitorul partener ca să „o dea gata”

Zilele acestea, Saveta Bogdan a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, cum a rămas fără iubitul tinerel. Cântăreața de muzică populară a decis că este momentul pentru o pauză, cel puțin pentru o vreme. În acest tip, artista stă liniștită în Statele Unite, la fiica sa.

La 77 de ani, Saveta Bogdan iubește mai ceva ca domnișoarele de 20 de ani. Timp de luni bune, interpreta a avut o relație cu un ambasador mai tânăr decât ea cu două decenii. De câteva luni, trăiește visul american, fapt care l-a deranjat pe partenerul ei. Distanța nu i-a prins deloc bine și au decis că este bine să se separe, cel puțin pentru o vreme. Artista nu este supărată, ba chiar se distrează de minune în SUA, la fiica sa.

„Am făcut o pauză pentru că, câteodată trebuie să mai faci și pauze cu iubiții ăștia. Ce să spun, aici iau cursuri de salsa, am fost la o paradă militară de au fost veteranii de război și ei memorează în fiecare an, e atât de frumos. Nu am timp să mă plictisesc că mereu fac ceva. Da, am renunțat că eu am vrut să vin la fata mea, că nu am mai fost de doi ani. Anul trecut a fost ea în țară, iar anul acesta, am venit și stau câteva luni. Pe el l-a deranjat foarte tare că vin aici și stau câteva luni. Asta este, ce să facem. Fiecare cu copiii lui”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Ce trebuie să aibă viitorul iubit al Savetei Bogdan
Saveta Bogdan nu a venit pe meleaguri americane hotărâtă să dea iama în bărbați, ci să își petreacă timp cu Cătălina, fiica sa. Pe de altă parte, artista a spus ce criterii trebuie să aibă cel care ar putea să-i fure inima, chiar dacă nu își caută neapărat o relație:

„Eu nu știu engleză. Nu am venit aici să-mi găsesc niciun milionar, niciun miliardar, eu am venit la fata mea. Între timp, mă duc și la plajă cu ea. Ei lucrează, Cătălina vine de la spital. Dacă apare un american, nicio problemă, măcar să fie unul cu vreo 3 vile așa, cu bani mulți în bancă. Aici să vezi ce plimbări sunt, aici nu e lumea stresată, este lejeră. Noi suntem în urma lor cu 80 de ani”, a mai spus cântăreața de muzică populară.