Angajatorii Din Uniunea Europeană Și Norvegia Oferă Beneficii Atractive, Precum Al Treisprezecelea Salariu Și Grădiniță Pentru Copiii Angajaților.

Locuri de muncă în străinătate – posturi în Uniunea Europeană şi Norvegia
Pe lângă salarii, angajatorii oferă și alte facilități şi bonusuri, cum ar fi al treisprezecelea salariu, posibilitatea de ore suplimentare plătite extra sau grădiniţă pentru copiii angajaţilor.

Austria
Oportunități de angajare pentru tehnicieni în producție sunt disponibile în regiunea Austria Superioară, districtul Ried im Innkreis, localitățile Innkreis sau Reichersberg. Cerințele includ calificare profesională ca tâmplar, lăcătuș, mecanic, operator/tehnician CNC sau tehnician în mase plastice, precum și cunoașterea limbii germane și/sau limba engleză la nivel B1. Salariile încep de la 32.292,82 EUR și pot ajunge până la 42.242,06 EUR brut anual, în funcție de performanță. Beneficiile includ cazare pentru primele două luni, cantină, indemnizație de hrană, bonuscard cu reduceri la magazine, grădiniță/creșă și asistență medicală și pentru găsirea unei locuințe.

Belgia
Sunt disponibile posturi pentru muncitori necalificați în agricultură pentru recoltarea căpșunilor în regiunea Flandra, în localitățile Anvers și Limburg. Cerințele includ capacitatea de a munci fizic în aer liber/în seră și cunoașterea limbii engleze. Salariul minim este de 9,69 euro brut pe oră, iar beneficiile includ cazare (chirie lunară de aproximativ 100-150 de euro) și un contract de muncă sezonier cu normă întreagă de 100 de zile.

Danemarca
Angajatorul LPM Production A/S din regiunea Jutlanda, localitatea Ølgod, oferă cinci posturi pentru tehnicieni industriali. Cerințele includ experiență în prelucrarea folosind utilaje pe 3 și 5 axe, cunoștințe de programare ISO și CAM și limba engleză sau germană. Salariile variază între 26.500 și 35.000 DKK brut pe lună, iar beneficiile includ asistență în găsirea unei locuințe, a unui loc de muncă pentru partener sau a școlii/grădiniței pentru copii. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată.