Ionuț Dolănescu, a decis. Părăsește România. Care este motivul

Dolănescu a luat o decizie radicală. Artistul vrea să se mute cu familia în America.

Ionuț Dolănescu nu vrea sub nicio formă să prindă un lockdown în România, așa că a decis să plece în America. Nu singur, ci împreună cu soția și cei trei copii ai lor.

Artistul a luat deja legături cu niște amici, care i-au dezvăluit că autoritățile din America nu au impus măsuri atât de dure acolo.

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu.

Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul

Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru Impact.ro.

Și Maria Ciobanu se gândește serios să se întoarcă în America. Artistul a dezvăluit că astfel va fi mai aproape de mama, dar și de sora lui:

“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să

încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu vrea să recondiționeze casa părintească
În urma procesului pentru moștenire cu Dragoș Dolănescu, Ionuț a primit casa

părintească din Capitală și a decis să o recondiționeze. Întreaga locuință va intra în reparații și o să fie extinsă. Artistul se gândește să mai construiască o mansardă și să aducă îmbunătățiri considerabile imobilului.