Cum arăta Alecsandru Dunaev în copilărie. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Alecsandru Dunaev, unul dintre cei mai apreciați actori ai serialului Adela, și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine din copilărie.

Alecsandru Dunaev a cucerit publicul cu talentul său remarcabil, dar și cu rolul său din Adela. Acesta reușește să impresioneze de fiecare dată cu felul carismatic, stilul vestimentar și aspectul fizic.

De asemenea, atunci când nu se află la filmări, actorul este foarte activ pe rețelele sociale. Cel care interpretează rolul lui Mihai are o activitate intensă pe contul de Instagram și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Alecsandru Dunaev este foarte discret și nu vorbește prea des depre familia lui sau viața personală, însă recent a luat pe toată lumea prin surprindere cu o imagine din copilărie, chiar din prima zi de școală.

Cum arăta Alecsandru Dunaev când era mic
Copilăria este unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții și se pare că actorul din Adela își aduce aminte de ea cu foarte mare drag. Acesta a publicat pe contul de Instagram o imagine de când era mic, care a topit inimile internauților și a întors toate privirile.

Din imagine se poate observat faptul că Alecsandru Dunaev se afla în prima zi de școală, purtând o uniformă impecabilă. Tânărul a ținut să transmită tuturor un mesaj prin intermediul postările sale, însă chipul său adorabil le-a acaparat atenția fanilor.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță, despre „întâlnirea” cu personajele lor din serialul „Adela”. Ce au dezvăluit actorii
„La începutul anului s-a vehiculat varianta ca școala să înceapă la 1 septembrie, dar nu s-a întâmplat. Ei, să știți că la un moment dat școala chiar a început la 1 septembrie. Era anul de grație 1999. Atunci intram eu în clasa a II-a. Eram o generație mult prea mare pentru locurile disponibile în școală, așa că în clasa I ni s-a repartizat drept sală de curs laboratorul de biologie. Mese de 4 persoane placate cu faianță (extrem de rece pe timp de iarnă), niște scaune rotative metalice vechi care făceau un zgomot infernal și care cred că i-au afectat timpanele doamnei învățătoare pentru multă vreme (își găsiseră copiii jucărie, cum să-i oprești din joc?)… era acum 23 de ani… mă rog, 22 de la acel 1 septembrie 1999.”, a scris Alecsandru Dunaev la descrierea imaginii, vizibil emoționat.