Tatăl Lui Cătălin Măruță A Studiat Ani De Zile Pentru A Ajunge Într-O Poziție Înaltă În Târgu Jiu.

Mihai Alexandru, tatăl și fostul manager al celebrei Andrei, a trăit două decenii din viața sa pentru a-i oferi fiicei sale șansa de a deveni una dintre cele mai apreciate vedete din România. După ani de sacrificii și devotament pentru cariera și succesul Andrei, Mihai Alexandru a luat o decizie surprinzătoare și curajoasă: s-a întors la școală, la vârsta la care mulți se pregătesc să intre în perioada de pensionare. Acesta și-a urmat visul și a absolvit Facultatea de Drept, demonstrând că nu există vârstă limită pentru a-ți urmări pasiunile și a-ți îndeplini obiectivele.

Mihai Alexandru a fost în trecut un dascăl dedicat, care și-a lăsat profesia și localitatea natală, mutându-se la București împreună cu familia sa. Aici și-a dedicat timpul și energia pentru a-i ghida pe copiii săi în lumea artistică. El a fost motorul din spatele carierei lui Andra, una dintre cele mai renumite cântărețe din România, și al lui Săndel Mihai, un solist apreciat de muzică populară. Acum, după ce și-a văzut copiii devenind independenți și de succes, Mihai Alexandru a decis să se întoarcă la visurile sale de tinerețe și să îmbrățișeze o nouă carieră în domeniul juridic.

La vârsta de 62 de ani, Mihai Alexandru a obținut diploma de absolvire a Facultății de Drept de la Universitatea Spiru Haret. A urmat cursurile timp de cinci ani, alegând să studieze la frecvență redusă pentru a-și putea continua implicarea în cariera fiicei sale. El consideră că este esențial să fie prezent și să supervizeze personal evenimentele muzicale importante ale Andrei, menținându-și totodată echilibrul între responsabilitățile sale familiale și noile sale aspirații academice.

Desigur, drumul către absolvire nu a fost ușor pentru Mihai Alexandru. Ultimele trei ani au fost plini de provocări, însă determinarea și dorința sa de a-și atinge obiectivele l-au ajutat să treacă peste dificultăți. În prezent, el se bucură de mândria de a fi absolvit facultatea și de faptul că poate contribui la echilibrul și succesul familiei sale.

De asemenea, Mihai Alexandru este într-o poziție unică în ceea ce privește dreptul în familia sa, având în vedere că atât el, cât și Cătălin Măruță, fiul său prin alianță, sunt absolvenți de drept. Constantin Măruță, bunicul lui Cătălin, a fost magistrat la Tribunalul Gorj timp de trei decenii, iar acum activează ca avocat în Târgu Jiu, orașul său natal. Deși Cătălin Măruță nu a practicat dreptul, preferând să își dedice cariera televiziunii, el a obținut și el diploma de absolvire a Facultății de Drept.

Astfel, Mihai Alexandru nu doar că și-a îndeplinit propriul vis academic, dar și-a creat și o rețea familială puternică în domeniul juridic, contribuind astfel la diversitatea și succesul în carierele membrilor săi ai familiei.