Ce Pensie Are Monica Tatoiu? Mulți Pensionari Și-Ar Dori-O

Cine nu o cunoaşte pe celebra Monica Tatoiu? Invitată la multe canale de televiziune, la diverse emisiuni, este o prezență efervescentă mereu. Ştii însă ce pensie are Monica Tatoiu?

Conform spuselor ei, în fiecare lună primeşte în jur de 10.000 de lei pe cupon.

Aşadar, nu are de ce să se plângă din punct de vedere financiar. Acum e cunoscută din postura de femeie de afaceri. Invitată pe la emisiuni, îi binedispune pe oameni cu întâmplări şi povesti din viaţa ei.

Cu ceva timp în urma spunea că are pe cartea de muncă nu mai puţin de 10.000 de euro. Iniţial, adică la începuturi, avea un salariu de numai 600 de dolari, dar apoi a ajuns la 10.000 de euro.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român şi nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele şi impozitele şi nu am acceptat să fiu plătită la negru. Dacă au nevoie de tine şi nu sunt multe persoane competente, salariul creşte. Eu am început cu 600 dolari şi am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

În ciuda sumei mare, Monica Tatoiu a recunoscut că, dacă nu era căsătorită cu bărbatul care îi stă de atâţia ani alături, i-ar fi cheltuit pe toţi şi nu ar mai fi avut nimic.