S-A AFLAT! VEDETA, Devastată După Divorțul De Pepe. Abia Acum A Spus TOTUL

Fosta soție a cântărețului a povestit pentru Antena Star cum a decurs perioada de după divorțul de Pepe. Raluca Pastramă a trecut prin momente grele, iar efectele și-au pus amprenta asupra fizicului său.

Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe. Cei doi și-au spus adio în urmă cu câteva luni, iar acum Raluca a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă.

Aceasta a trecut cu greu peste separarea de cel care i-a fost partener în ultimii ani, iar efecte și-au pus amprenta și pe fizicul său.

Vedeta a mărturisit că s-a simțit foarte rău în acea perioadă, în contextul în care inițial divorțul ar fi trebuit să fie unul discret și amiabil. Se pare că lucrurile au luat altă întorsătură și puternic afectată, Raluca a slăbit enorm în ultimele luni.

Cum a trecut Raluca Pastramă peste divorțul de Pepe
„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele,

vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.