Narcisa a dezvăluit că ea s-a ocupat de înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la Deveselu: ,,Înmormântarea a fost făcută de mine”. Cum a răspuns tatăl lui Mădălin în fața acuzațiilor

Moartea lui Mădălin Păduran a stârnit un val de reacții contradictorii în comunitate. După ce s-a zvonit că ar fi plecat în urmărirea rivalului său, iar internauții au blamat-o pe presupusa iubită pentru comportamentul său, aceasta a postat un mesaj controversat pe pagina sa de Facebook, mesaj ce face referire la banii pentru înmormântarea tânărului.

Narcisa, presupusa iubită a lui Mădălin, susține că ea s-ar fi ocupat de cheltuielile pentru înmormântare

După ce actualul iubit al Narcisei a susținut, potrivit Wowbiz, faptul că Mădălin și tânăra ar fi pus punct relației în urmă cu șase luni, aceasta vine cu o altă dezvăluire controversată. Într-o postare făcută pe pagina sa personală de Facebook, Narcisa scoate în evidență faptul că ea ar fi plătit pentru înmormântarea lui Mădălin Păduran.

„Țin să vă anunț că aș vrea ca părinți lui Mădălin, să justifice că ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu revin eu cu dovezi”, a transmis tânăra în postarea făcută pe pagina personală de Facebook.

Deși unii internauți au ținut să o contrazică pe tânără, aceasta a venit cu noi argumente împotriva familiei lui Mădălin. Narcisa susține că mașina lui Mădălin ar fi fost cumpărată din banii părinților ei.

„Și mașina lui Mădălin a fost cumpărată pe banii alor mei, nu știți multe, mă abțin să nu pun dovezi aici”/ „Se plimba pe banii mei, știi cât timp nu a lucrat Mădălin, nu știi! Nimeni de la el

din casă nu lucrează, nu mai judecați! Nu aveți ideea de nimic”, au fost două dintre răspunsurile lăsate de Narcisa în urma postării sale.Cum au răspuns părinții lui Mădălin Păduran în fața acuzațiilor

La rândul lor, părinții lui Mădălin Păduran au ținut să ofere o primă reacție în mediul online, după ce s-a zvonit că banii strânși de Narcisa din donații, ar fi pentru înmormântarea fiului lor.

Tatăl lui Mădălin susține că mama Narcisei a deschis un cont pentru donații fără acordul și fără solicitarea familiei sale. Bărbatul a transmis, prin intermediul postării sale pe pagina de Facebook, faptul că banii nu au ajuns la familia lui și că Narcisa ar încerca să profite de întreaga situație.

„ Țin să vă anunț în calitate de părinte al lui Mădălin Paul, care a decedat în accident, că în contul deschis de mama Narcisei, fără solicitarea noastră și fără să vrem, a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin, acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi, ea folosindu-se de această situație neplăcută și profitând de durerea noastră cât și de el. Îmi pare rău pentru cei care au donat bani în acel cont crezând că ajung la noi”, a scris tatăl lui Mădălin, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.