Jador, Mesaj Surprinzător Pe Rețelele De Socializare. Artistul A Răbufnit Și A Spus Totul Despre Relația Cu Oana Ciocan: „Nu Mai Am Viață…”

Jador și Oana Ciocan sunt de nedespărțit de când s-au mutat împreună, a doua zi după ce au decis să formeze un cuplu. Chiar dacă cei doi s-au mișcat foarte repede, deciziile pe care le-au luat i-au apropiat și mai mult, în ciuda comentariilor negative venite din partea anumitor persoane din jur.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Ciocan și Jador urmează să se căsătorească, în această vară, la mai puțin de un an de când au decis să fie împreună.

Jador și Oana Ciocan se înțeleg de minune
Chiar dacă nu formează un cuplu de prea mult timp, Oana Ciocan și Jador se înțeleg extrem de bine și sunt nerăbdători să își înceapă viața în calitate de soț și soție.

De când s-au întors de la Survivor All Stars, cei doi logodnici își țin fanii la curent în ceea ce privește relația lor, internauții find foarte bucuroși pentru ei.

Zilele trecute, Jador le-a spus celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare faptul că, de când este cu Oana Ciocan, a fost nevoit să facă unele schimbări în ceea ce privește propria persoană.

„Uitați-vă, fraților! Nu mai am viață personală, nu mă mai îmbrac cum vreau eu. Nu-mi convine! Nu mai merge”, a spus acesta, în glumă, pe contul său de Instagram.

Jador s-a convins că Oana Ciocan este femeia ideală

Pentru a se asigura că își va întemeia o familie cu o femeie serioasă și care îl iubește pentru ceea ce este, Jador a supus-o unui test, timp de o săptămână.

Mai exact, fostul Faimos de la Survivor All Stars i-a spus că nu are nimic pe numele său, ba chiar că nu stă prea bine din punct de vedere financiar. Testul a ținut câteva săptămâni, până în momentul în care s-a convins că poate avea încredere în ea.

„Am testat-o pe Oana. Ne-am cunoscut și i-am zis că am casa cu chirie, studioul cu chirie, mașina în rate, că tot ce am eu nu e al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta.

Vreo lună am făcut asta, până când m-am îmbătat și i-am zis că totul este al meu, asta când am început să simt eu că am încredere în ea și că s-ar bucura pentru mine”, a mărturisit Jador, în cadrul unui podcast.