Scenă Mai Ceva Ca În Filmele De Groază! O Femeie Declarată Decedată A Bătut În Capacul Sicriului. Rudele Au Dus-O Apoi La Spital

O scenă mai ceva ca în filmele de groază a avut loc în timpul unei înmormântări din Peru. Rosa Isabel Cespedes Callaca, femeia declarată decedată de medicii legiști, a bătut insistent în capacul sicriului. Rudele au dus-o de urgență la un spital din zonă.

Scenă șocantă la o înmormântare din Peru
O femeie declarată decedată a început să bată în capacul sicriului
Rosa Isabel Cespedes Callaca a fost declarată moartă de medicii legiști, insă în timpul înmormântării, femeia a întrerupt brusc slujba în momentul în care a bătut puternic în capacul sicriului.

Scenă șocantă la o înmormântare din Peru

Femeia a fost declarată moartă de medicii legiști, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. În data de 26 aprilie a avut loc înmormântarea femeii, unde au participat apropiații și familia Rosei Isabel Cespedes Callaca. Juan Segundo Cajo, îngrijitorul cimitirului, a declarat că a văzut-o pe Rosa transpirată și în viață, iar după s-a dus direct la birou și a sunat la poliție.

Membrii familiei și apropiații au așezat sicriul pe umeri, iar în acel moment, din interior s-a auzit un zgomot puternic. Oamenii au coborât sicriul și l-au deschis, iar când au scos capacul au descoperit că femeia îi privea și respira foarte greu.

Femeia a fost transportată la spital

Rudele femeii au fost în stare de șoc și au așezat sicriul în mașină, apoi au dus-o la spitalul Lambayeque, Peru. Când a ajuns la spital, Rosa Isabel Cespedes Callaca, dădea semne destul de slabe de viață, iar medicii de la spital au conectat-o la aparate.

Poliția din Peru desfășoară în prezent inestigații pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat la Spitalul Regional Lambayeque. La spitalul din Peru i-a fost declarat pentru prima dată decesul femeii