Dacă Porţi Frunza Asta În Buzunar Nu Mai Ai Probleme Cu Dragostea Sau Cu Banii. Top 6 Plante Care Alungă Duhurile Rele

Simti ca esti blestemat? Ca cineva iti poarta sambetele? Simti ca nu ai niciodata noroc si oricat de mult bine ai face esti bantuit de cel necurat? Iata care sunt plantele care alunga duhurile rele!

Pune o lingurita de trifoi uscat, pisat, intr-o cana de otet cu apa sfintita. Ia creanga de busuioc si

incinge-o in aceasta solutie si apoi stropeste peste tot prin casa, la colturile incaperilor, pentru a alunga spiritele rele ori fostii stapani ale caror suflete nu s-au odihnit in tihna.

LOCUL 5: LUCERNA

Daca tii cate un buchetel de lucerna in fiecare incapere importanta din casa ta, saracia te va ocoli. Lucerna este asociata inca din secolele trecute cu prosperitatea si buna dispozitie, cu sanatatea si norocul in dragoste.

LOCUL 4: FRUNZE DE DAFIN

Pune sub haine si sub lenjeria de pat frunze de dafin pentru sanatate, bani si dragoste. De asemenea, frunzele de dafin sfintite de preot tin la departare spiritele rele.

LOCUL 3: CORIANDRU

Poarta mereu la tine un pliculet cu coriandru, in buzunar sau in geanta. Coriandrul are capacitatea de a echilibra vibratiile in asa masura incat atunci cand simti ca te doare capul, doar mirosind acest condiment magic, te vei vindeca automat. De asemenea, coriandrul este recomandat in situatiile in care simti ca ai putea sa devii vulnerabil.

LOCUL 2: BOABE DE MUSTAR

Daca ai la tine mereu boabe de mustar vei fi ferit de duhurile rele. De asemenea, boabele de mustar tin la departare accidentele de orice tip.

LOCUL 1: ROZMARINUL

Fie ca il consumi sau il ai la indemana, rozmarinul verde sau uscat te ajuta sa iti imbunatatesti memoria atunci cand simti ca aceasta te lasa.