Dana Budeanu Spune Pe Șleau Tot Ce Gândește, Fără Să-I Pese De Consecințe.

Puțină lume știe de drama pe care a trăit-o Dana Budeanu înainte de 1989, din cauză că părinții ei au fost discriminați de regim.

Totuși, numele tatălui acesteia a apărut recent într-un scandal de dare de mi.t.ă în care au fost implicate mai multe companii energetice la nivel global.

Totuși, vedeta TV spune că a crescut într-o familie în care a primit iubire infinită și necondiționată.

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de modă, este fiica lui Adrian Guțilă și a arhitectei Lucreția Guțilă.
Vedeta este cunoscută în mediul online pentru sfaturile vestimentare pe care le oferă, iar mai nou se ocupă și cu politica, atât în mediul online, cât și la diferite apariții TV.

Recent, Dana Budeanu a surprins întreaga țară, când a început să plângă în direct, în timpul unei emisiunii TV. Creatoarea de modă a discutat printre altele despre tatăl ei, în prezent în vârstă de 88 de ani, așa cum a precizat chiar ea.

Deși se prezintă cu numele fostului soț, Radu Budeanu, chiar dacă sunt divorțați de câțiva ani buni, înainte de nuntă, celebra creatoare de modă era Dana Guțilă.

Potrivit celor de la Impact.ro, tatăl creatoarei Dana Budeanu a fost asociat într-o firmă, iar numele său a apărut într-un raport de dare de mită. În același raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

Pe lista companiilor care au făcut afaceri cu Irak-ul la vremea respectivă, se numără mai multe companii mari din România, precum Rompetrol, Bulf Oil și Hash Ro Shipping Oil SRL, care au achiziționat țiței irakian.

Pe aceeași lista sunt trecute și companiile care au livrat echipamente și au prestat servicii în
domeniul petrolier, dintre acestea făcând parte Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex.

Recent, Dana Budeanu a postat un text emoționant și cu un puternic impact emoțional pentru persoanele care rezonează cu ea în sentimente, în care a vorbit despre familia ei.

Designerul a evidențiat faptul că familia ei a fost extrem de discriminată în vremea comunismului.

„Provin dintr-o familie ai cărei părinți au fost dis.c.rimi.nați EXTREM, pentru ca aveau «dosar prost»…
am crescut superb, în iubire infinită și necondiționată, cu o mamă și un tată plini de povești de viață fantastice și tăceri la fel… m-au crescut niște părinți care au tăcut cândva, ca astăzi eu să pot vorbi cât vreau…

M-au crescut niște oameni superbi, unici prin cât amar au dus în spate și-n suflet, fără să ne arate
nouă, copiilor, nimic… și așa am făcut și eu cu fetițele mele, carora nu m-am plâns o dată şi cărora le am spus că totul este numai fericire şi iubire şi univers infinit… că aşa mi-au spus mie bunu şi buni, care-s pentru mine şi pentru ele nişte SFINŢI…