O FEMEIE A CUMPĂRAT DE LA UN SUPERMARKET DIN IAȘI UN CRAP, IAR CÂND A AJUNS ACASĂ A RĂMAS MASCĂ. IMAGINEA CARE ÎȚI TAIE INSTANT POFTA DE MÂNCARE

O femeie a cumpărat de la un supermarket din Iași un crap eviscerat. Când a ajuns acasă, aceasta a constatat că peștele

este alterat și că are un miros neplăcut.

Ulterior, a postat o fotografie cu produsul achiziționat pe rețelele sociale.

Toată lumea a sfătuit-o pe femeie, pe nume Nicoleta Pasalău, să meargă cu bonul și cu peștele la Protecția Consumatorilor. Mai multe persoane au mărturisit că au avut parte de aceeași problmă în respectivul magazin.

Femeia și-a dat seama că peștele este stricat abia când a ajuns acasă. A trecut prin această experiență neplăcută sâmbătă, 18 decembrie 2021, și a plătit 40 de lei pe crap.

“Astăzi (n.r.- 18 decembrie 2021). Crap eviscerat, luat din galantar și ambalat în hârtie cerată să nu cumva să simți mirosul! Despre interior, cuvintele sunt de prisos… Fiind sâmbătă, nu găsesc pe nimeni la Protecția Consumatorilor. Păstrez pozele în care se observă data și detaliile despre produs, urmând să le prezint în cursul săptămânii. Să știți că mai erau vreo trei bucăți. Poate sunteți norocoși și le ocoliți! Bravo, bani să iasă!”, susține ieșeanca nemulțumită, potrivit bzi.ro.

Peste stricat într-un supermarket din Iași. “Vânzătoarea l-a luat în viteză și l-a ambalat”
Postarea femeii a atras sute de reacții, pe rețelele sociale. “Numai porcării cumperi dacă nu ești atent”, spune un bărbat.

Femeia îi răspunde că abia când a ajuns acasă a sesizat că peștele este alterat și miroase urât. “Nu am putut vedea pe interior. Vânzătoarea l-a luat în viteză și l-a ambalat. Când am desfăcut pachetul acasă mi-a atras atenția mirosul, apoi aspectul”, explică Nicoleta Pasalău.