Friedmunt Sonnemann Trăiește De 32 De Ani Într-O Colibă Din Noroi, În Pădure. Ce Mănâncă Și Din Ce Face Bani

Friedmunt Sonnemann, în vârstă de 56 de ani, trăiește de 32 de ani în pădure, într-o colibă din noroi. Fanii seriei „Stăpânul inelelor” l-au poreclit „Gandalf din viața reală”. Asemănarea cu celebrul caracter fiind una izbitoare.

Povestea de viață a acestuia a făcut înconjurul lumii , iar faptul că nu își dorește să își schimbe traiul încă crează dispute.

Friedmunt Sonnemann trăiește de 32 de ani într-o colibă din noroi, în pădure

În anul 1980, Friedmunt Sonnemann a lăsat traiul obișnuit pentru a trăi în pădure. Bărbatul de 56 de ani locuiește într-o colibă de noroi, dintr-o pădure din Longkamp, din vestul Germaniei

Odată cu apariția seriei „Stăpânul inelelor”, bătrânul a ajuns faimos. Barba lui lungă și cenușie, în stilul lui Tolkien, l-au făcut să fie imediat asemănat cu Gandalf.

Localnicii îl pot vedea des pe Friedmunt Sonnemann stând, de multe ori, ghemuit în pădure. Chiar dacă trăiește în condiții pe care alții le-ar vedea drept inacceptabile, neavând apă sau curent electric, bărbatul se declară mulțumit de situația sa.

„Nu-mi lipsește nimic. Numai așa vreau să trăiesc”, a spus bărbatul din pădure pentru presa locală.

Ce mănâncă și din ce face bani Friedmunt Sonnemann

Pentru a face rost de bani, Friedmunt vinde semințe. Bărbatul și-a făcut o mică fermă de plante rare și are deja opt colegi pe care îi găzduiește, pentru a-l ajuta cu acest „business”.

Când vine vorba de hrană, cu banii câștigați din mica lui afacere, cumpără alimente, în special orz și tăiței, pe care le asortează cu o dietă variată, compusă din fructe, ierburi și legume.

„Nu trăiesc singur și nu am părăsit lumea, am ajuns aici. Nu fac totul de unul singur, doar pentru mine”, a spus bărbatul din pădure.

Cazul lui Friedmunt nu este unul singular
O persoană care a fost dată dispărută în urmă cu aproximativ 40 de ani a fost găsită, informează Daily Mail .

Ng Chhaidy are acum 42 de ani și a dispărut din satul ei, Saiha, aflat la granița cu Myanmar, când avea 4 ani. Localnicii auziseră de o fată care locuiește în junglă, dar nu au crezut că ar putea fi chiar Ng Chhaidy.

Ng a fost găsită goală într-un cimitir. Apoi, ea s-a reîntâlnit cu părinții ei. „Nu credeam că o să o mai vedem vreodată”, a spus tatăl ei.

În 1974, Chhaidy și vărul ei Beirakhu au dispărut când se jucau în pădurile din jurul satului. Localnicii au început să-i caute pe cei doi. La o zi de la dispariția lor, a început o furtună puternică, oamenii crezând că doi copii de patru ani nu vor supraviețui. Beirakhu a fost găsit în viață lângă o apă, însă nu și Chhaidy. Băiatul a spus că o femeie care trăia în pădure le-a oferit un loc în care să doarmă și mâncare.

O femeie din Myanmar a găsit-o pe Chhaidy trăind într-un cimitir, fară haine pe ea, aproape moartă și a salvat-o. Femeia se afla la una dintre rudele ei din Saiha când l-a cunoscut pe tatăl fetei și a aflat povestea. Ea și-a dat seama că acesta seamănă cu fata pe care o salvase și astfel bărbatul s-a dus în Myanmar să-și vadă fiica.