Maria Ciobanu, legendă a muzicii populare

Maria Ciobanu, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, împlinește astăzi 82 de ani. Înconjurată de cei dragi, cântăreața se bucură de această zi specială în țara natală, după ce în ultimii ani a locuit în Statele Unite ale Americii.

Fiul artistei, Ionuț Dolănescu, a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru a-i ura mamei sale „la mulți ani”. „Azi, ‘Ciocârlia’, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! ‘LA MULȚI ANI!’, Mama Maria!”, a scris Ionuț Dolănescu.

Recent, Ionuț Dolănescu a dezmințit informațiile conform cărora Maria Ciobanu ar fi grav bolnavă. Astfel, cântărețul a precizat că problemele de sănătate ale mamei sale sunt legate strict de vârsta înaintată. Acesta a insistat pe faptul că Maria Ciobanu nu se confruntă cu nicio boală gravă, așa cum s-a vehiculat în unele surse media în ultimele zile.

Astfel, fanii artistei pot fi liniștiți în ceea ce privește starea de sănătate a acesteia, știrea fiind infirmată de către chiar fiul ei. Evident, vârsta înaintată presupune anumite probleme de sănătate, însă nimic ce ar putea pune viața artistei în pericol. Maria Ciobanu se bucură în prezent de sărbătorirea celor 82 de ani împliniți, alături de cei dragi și în țara ei natală.