Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea după ce nu a mai fost prezent 2 luni în platoul de la Antena 3. De acum, e clar

Ce face Mihai Gâdea după ce a lipsit 2 luni din platoul de la Antena 3 CNN. Când va reveni realizatorul TV pe micile ecrane.

Mihai Gâdea nu a mai fost prezent în platoul Antena 3 CNN de 2 luni. Prezentatorul a avut concediu, dar în curând va reveni pe micile ecrane, acolo unde își va prezenta emisiunea, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori.

Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea după 2 luni de absență din platoul Antena 3
Prezentatorul de televiziune nu a mai apărut de ceva timp pe micile ecrane. Telespectatorii se întreabă dacă îl vor mai vedea în curând la TV, însă răspunsul este da.

De luni, 25 septembrie 2023, Mihai Gâdea va putea fi văzut din nou la Antena 3 CNN, la emisiunea Sinteza Zilei. De la ora 21:00, prezentatorul va apărea cu noi invitați. Aceștia vor discuta cele mai importante evenimente ale zilei, notează dcnews.ro.

Sinteza zilei este una dintre cele mai urmărite emisiuni, unde au loc discuții importante din evenimentele din actualitatea cotidiană, unde invitații își spun opinia despre evenimentele importante petrecute în ziua respectivă.

Născut la 10 ianuarie 1977, Mihai Gâdea a realizat mai multe programe TV din România de-a lungul carierei. A lucrat la Realitatea TV în perioada 2002 – 2004, iar între 2004 și 2005 a realizat programe la Antena 1. A fost directorul Antena Stars (fostul Antena 2) până în 2011, iar în prezent este directorul Antena 3 CNN.

De ce Mihai Gâdea nu are emisiunea vinerea și sâmbăta
Deși realizează de 16 ani emisiunea Sinteza Zilei, unde a avut mulți invitați cunoscuți, iar talk-show-ul are mereu audiențe destul de mari, emisiunea este difuzată de luni până joi, nu și vinerea.

Mihai Gâdea își ține viața personal departe de lumina reflectoarelor, dar nu se cunosc multe detalii nici despre familia sa. Înainte de a avea o carieră la televiziune, realizatorul a fost pastor și ținea predici în bisericile adventiste.

Din moment ce este botezat în religia adventistă, Mihai Gâdea nu mai are voie să lucreze începând de vineri, după ce apune soarele, și până duminică dimineața. În acest timp, activitatea permisă este rugăciunea.

Cu ceva timp în urmă, Mihai Gâdea a fost văzut într-un clip video la Sala Palatului. Realizatorul TV spunea oamenilor că este foarte important să asculte de cuvântul Lui Dumnezeu.