Mihai Bobonete, totul despre divorțul de soție: „M-a luat criza! Pe banii mei…”

Mihai Bobonete, totul despre divorțul de soție. Mihai Bobonete a făcut un anunț cel puțin surprinzător! Actorul i-a spus soției într-o dimineață că vrea să divorțeze.

Recent, într-un podcast, Mihai Bobonete a spus că el face parte din grupul de bărbați care au ratat criza de 40 de ani din cauza pandemiei. Actorul și-a informat soția, Cătălina, că vrea să bage divorț deși erau în plină pandemie. Ea l-a luat în glumă și i-a zis că nu are unde să bage actele pentru că era lockdown.

Mihai Bobonete, totul despre divorțul de soție
„Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani, pentru că a venit pandemia exact când am făcut 40 de ani. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, n-am putut să mă duc la… pe banii mei, n-am putut să mă tatuez (…) Unde divorțezi în pandemie, când n-ai voie să ieși din casă? M-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin așa și am zis: >. > și am zis >”, a mărturisit vedeta TV, în cadrul unui podcast, pe YouTube.

Mihai Bobonete, surprins cu băieții la un ”small talk” de seară, în Vamă
Comediantul Mihai Bobonete a fost ”capturat” la o sesiune de discuții cu amicii, într-un local celebru din Vama Veche.

Paparazzi Ciao.ro l-au surprins pe celebrul Mihai Bobonete în Vama Veche, la club Amphora, acolo unde a stat la o discuție cu mai mulți tineri, în aer liber. Bobonete a ales să se ”camufleze” în peisajul maritim, purtând o șapcă, deși era seara. Dar… mai greu cu distanțarea socială! Chiar dacă erau grupuri a câte trei persoane și se aflau într-un spațiu deschis, persoanele prezente la un pahar de vorbă s-au simțit bine. Totuși, pericolul nu a trecut!

Ultimele luni de zile au fost foarte grele pentru toată lumea, din cauza pandemiei de coronavirus. Cum cântăreții nu au putut susține concerte, nici actorul nu a putut să își amuze publicul cu numărul lui.