Liam Neeson Este De Nerecunoscut! Actorul S-A Transformat Total

Actorul nord-irlandez Liam Neeson, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume, a ajuns de nerecunoscut.

Mai mult, simbolul filmelor cu bătăi și împușcături s-a transformat total în ultima perioadă, semn că ultimii ani nu au fost tocmai ușori pentru actor. Mai mult, starul de la Hollywood a anunțat că se retrage din filmele de acțiune.

Liam Neeson este de nerecunoscut! Actorul s-a transformat total

Liam Neeson, actorul în vârstă de 68 de ani a ajuns să fie de nerecunoscut. Actorul a slăbit foarte mult și a îmbătrânit mult într-un timp foarte scurt. Actorul a anunțat că nu va mai face parte de acum încolo din filmele de acțiune pentru că simte că i-a trecut timpul, mai ales că a ajuns la vârsta de 68 de ani.

Liam Neeson a arătat în ultimele apariții ale sale foarte obosit, palid și vizibil îmbătrânit.

Actorul urmărește să reducă numărul de apariții din filmele de acțiune și să bifeze proiecte mai „soft”.

„Oh, da. Așa cred. Am 68 de ani și jumătate, aproape 69. Sunt câteva lucruri pe care le voi face în acest an, sper”, a declarat actorul.

Liam a recunoscut că nu mai are condiția fizică necesară pentru a apărea în filme în care calcă în picioare bărbați care sunt de două sau de trei ori mai tineri.

„Tocmai am terminat de filmat ‘Blacklight’, în Australia. Am avut o scenă de bătaie cu un puști foarte simpatic, Taylor.

Pe la jumătatea luptei am ridicat privirea, nu mai aveam suflare, iar el abia se încălzise. L-am întrebat ce vârstă are și mi-a spus căare 25, adică de o vârstă cu fiul meu cel mare”, anunța Neeson, în urmă cu o lună

Drama prin care a trecut Liam Neeson

Liam Neeson și-a pierdut mama cu o zi înainte de aniversarea zilei sale de naștere. Catherine „Kitty” Neeson a încetat din viață sâmbătă, 6 iunie 2020, la centrul de îngrijire Slemish Nursing Home. Kitty a gost internată în centrul respectiv în urmă cu câteva luni. Mama lui Neeson a căzut, iar recuperarea ei s-a realizat cu dificultate.

Catherine „Kitty” Neeson a murit la vârsta de 94 de ani, iar la înmormântarea sa au participat doar oamenii apropiați.

Liam Neeson nu a putut participa la înmormântarea mamei sale, din cauza măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, actorul locuind în New York.