Îl Recunoşti? Bărbatul Din Imagine A Ajuns Acum Idolul Femeilor Şi Face Mii De Euro Din Melodiile Sale

I se mai spune și ”Idolul femeilor”, iar melodiile sale intră, imediat, în topuri.

Este un artist din tânăra generație, face furori, iar succesul său muzical nu poate fi contestat de adversarii din lumea showbizului.

Îl cheamă Remus Ionuț Dumitrache, însă acest nume îi poate pune pe mulți în dificultate. Și asta pentru că artistul care rupe topurile și are vizualizări respectabile pe YouTube este cunoscut sub numele de scenă… Jador. Este băcăuan și provine dintr-o familie numeroasă, iar toți cei care l-au cunoscut în adolescență au crezut în el și în talentul său. E drept că nu s-ar fi așteptat, poate, la o evoluție artistică fulminantă, dar realitatea confirmă faptul că Jador… a dat lovitura la nivel artistic.

Și nu numai atât. Jador are cuvintele la el, tot timpul, așa cum se spune, iar în anul 2017 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale, demonstrând că este atent și la pregătirea personală, nu numai la muzică.

”Idolul femeilor” a participat la ”Puterea Dragostei”

Jador a reușit să câștige notorietate indiscutabilă după ce a participat la showul de mare succes ”Puterea Dragostei”, difuzat de Kanal D. Ulterior, încetul cu încetul și pas cu pas, Jador a atins celebritatea muzicală prin melodiile lansate singur sau alături de alți artiști. Fiecare piesă propusă publicului se transformă, rapid, în hit, și – ceea ce este foarte important – ajunge locul 1 în trendingul de pe Youtube.