Cat De Bogat Este Mihai Sturzu. A Declarat In Scris Cati Bani A Castigat Ca Pilot De Avion

Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, a facut o mica avere de cand s-a lasat de muzica. Initial, el a intrat in lumea politica, dupa care a devenit pilot de avion, iar acum s-a decis sa revina in politica. De altfel, artistul va candida la alegerile europarlamentare, care au loc luna viitoare. Numele lui apare pe listele partidului PRO Romania, condus de Victor Ponta. Recent, el si-a depus declaratia de avere, iar suma este una destul de frumusica.

In varsta de 39 de ani, Mihai Sturzu a lucrat o buna perioada ca pilot de avion la o companie lowcost ce activeaza si in Romania. De curand, el si-a depus declaratia de avere si s-a confirmat inca o data ceea ce se stia deja: fostul membru al trupei Hi-Q este bogat. La venituri, a completat ca a incasat 77.510 lei si 3.649 de euro de la compania aeriana. Astfel, el a castigat, ca pilot, aproximativ 20.000 de euro, dar e posibil ca suma sa fi fost primita in doar cateva luni, nu intr-un an. Mihai Sturzu a mai incasat 3.651 de lei din drepturi de autor, relateaza stirilekanald.ro.

In plus, el detine patru terenuri agricole, un apartament in Brasov si o casa de locuit in comuna Ladesti, judetul Valcea. In conturi, Mihai Sturzu are aproximativ 40.000 de euro. Foarte important de subliniat este ca politicianul a acordat trei imprumuturi unor persoane fizice, totalul fiind unul impresionant, de 156.000 euro si 19.000 de dolari, adica aproximativ 170.000 de euro. Pe numele lui are un credit la o banca, in valoare de 179.657 de lei.