Veste șocantă! CRBL și Elena, soția lui, au decis să meargă pe drumuri separate! Cei doi vor divorța, după 16 ani de căsnicie

CRBL, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, se separă de soția lui, Elena, după participarea la Power Couple România!

CRBL și soția lui vor divorța

După 16 ani de căsnicie, cunoscutul artist CRBL și soția sa, Elena, au anunțat că au decis să divorțeze.

Decizia lor a fost comunicată printr-un mesaj emoționant postat pe contul personal de Instagram al lui CRBL. În declarația lor, cei doi au subliniat că, deși despărțirea este o decizie dificilă, au ajuns la concluzia că este mai bine pentru ei să își urmeze drumurile separate în viață.

Cu toate că recunosc momentele minunate pe care le-au împărtășit și lecțiile învățate împreună, ei își propun să mențină un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea fiicei lor, Alesia.

CRBL și Elena au cerut respectul și intimitatea în această perioadă sensibilă.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram.

Artistul și fosta parteneră, părinți mândri

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Elena și CRBL au împreună o fetiță de care sunt tare mândri. Deși vor merge pe drumuri separate, cei doi vor continua să fie la fel de implicați atunci când vine vorba de fiica lor.

Viața lui CRBL s-a schimbat radical în momentul în care soția lui a adus-o pe lume pe fetița lor. Artistul este un tată model pentru fiica lui, având grijă să fie alături de ea atât la bine, dar și la greu.