Se destramă echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani! Șefii de la Antena 1 au turbat de furie când au văzut ce a făcut

Florin Ristei (35 de ani) este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, însă fanii l-au putut urmări și în ipostaza de prezentator. El face parte din echipa matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani. De ceva timp, cântărețul a început un nou proiect alături de Speak, podcastul Fierți pe insulă, acolo unde cei doi comentează parcursul concurenților din show. Potrivit unor zvonuri, declarațiile sale cu privire la emisiunea din Thailanda ar putea să îl lase fără job-ul de la TV.

Reality-show-ul Insula Iubirii a fost comentat dur de Florin Ristei, potrivit Click!. Atitudinea acestuia a luat prin surprindere multă lume și asta pentru că artistul este cel mai vechi colaborator al postului.

Într-unul dintre episoadele pe care le realizează alături de Speak, cântărețul i-a criticat pe participanții din show. Mai exact, el este de părere că în emisiunea de la Antena 1 au ajuns să se promoveze un anumit tip de persoane care nu reprezintă un model pentru societate.

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic, dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic…deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei.