Ovidiu, soțul gravidei moarte în Bacău, atac dur la adresa medicilor! Cum demonstrează că sunt vinovați pentru tragedie: ”Așteptau să…”

Soțul Mariei, gravida moartă în Bacău, continuă acuzațiile dure la adresa medicilor! Ovidiu a decis să spună lucrurilor pe nume și să facă lumină în acest caz, cu scopul de a demonstra că medicii sunt vinovați de moartea soției sale. Iată ce i s-a spus, în momentul în care a cerut explicații!

Maria și Ovidiu urmau să devină părinți pentru prima dată, după ce s-au luptat cu infertilitatea. Din acest motiv, vestea că vor avea un copil a fost un motiv de bucurie nemărginită pentru ei.

Însă, care s-a sfârșit repede și care a lăsat în urmă doar suferință. Maria a murit, în timp ce era gravidă, în Maternitatea din Bacău.

Ovidiu, soțul Mariei din Bacău, a făcut noi declarații dureroase

Soțul Mariei a fost cel care a primit vestea că aceasta a murit. Maria a plecat de acasă la spital din cauză că avea crampe, iar mai apoi a fost internată.

După mai multe stări grave, femeia a pierdut sarcina și a suferit un avort spotan. Deși sarcina s-a oprit din evoluție, iar medicii știau acest lucru, nu ar fi luat nicio decizie.

Ovidiu a declarat că soția lui ar fi fost diagnosticată greșit, medicii crezând că ea are o viroză. Când soțul Mariei i-a întrebat de ce nu au făcut nimic după ce au aflat că sarcina s-a oprit din evoluție, medicii ar fi spus că au așteptat ca Maria să se vindece singură.

”Aici este problema, ei au diagnosticat-o greșit, au crezut că are o viroză. I-au făcut o ecografie. Răspunsul lor după decesul Mariei a fost că așteptau să se facă ea bine. Exact așa mi-au spus. Au temporizat-o. Când au auzit, trebuiau să îl scoată. Maria a făcut avort spontan în timpul operației”, a declarat Ovidiu, la Știrile Antena Stars.

Medicii i-ar fi spus să aducă medicamente de acasă

Medicii de la Maternitatea din Bacău i-ar fi spus lui Ovidiu să aducă medicamente de acasă, pentru a o trata pe Maria. Bărbatul a fost îngrozit când a văzut cât de multă dezorganizare există. Chiar și când el și soția lui au ajuns acolo, cei doi au dat de probleme.

”Am vorbit cu doamna director medical, să îmi prezinte faptele. Nu prea au treabă cu ce au comunicat ei. Mi-a spus din start că au folosit temporizare. La un moment dat am întrebat-o dacă e normal ca eu să fiu sunat de Maria la ora 02.29.

Avea dureri puternice de burtă Spitalul mi-a cerut vitamina C și controlog. Nu că mi-au cerut, le-am și dus în sfert de oră de la momentul apelului”, a mai spus el.