O familie care a luat masa la Băile Felix a trăit un șoc! Ce scria pe nota de plată

În cadrul fiecărui sezon estival, situațiile neplăcute legate de notele de plată supraevaluate devin o realitate pentru mulți turiști români. Numeroase astfel de incidente au fost adesea expuse pe rețelele de socializare, în încercarea de a avertiza și proteja alți călători de posibilele escrocherii.

În această vară, o familie din Cluj a fost martora unei experiențe deosebite când a primit nota de plată după ce ar fi luat masa într-un restaurant din Băile Felix, una dintre cele mai căutate stațiuni turistice în rândul românilor. Iată detaliile!

Situația a devenit neobișnuită când au observat conținutul notei de plată, care se rezuma la o singură mențiune enigmatică: „diverse bucătărie”. Această formulare minimalistă a stârnit confuzie și surprindere, oferind foarte puține detalii cu privire la compoziția și prețurile felurilor de mâncare consumate:

„Am comandat mâncare, paste, piureu cu ficăței, o sticlă de vin și două limonade, suc și apă minerală. Soțul a cerut nota de plată și pe ea scria doar ”diverse bucătărie” și suma de achitat, 205 lei. Am întrebat-o pe patroana restaurantului dacă acesta este bonul nostru, pentru că nu erau detalii despre ce am consumat, defalcat, iar ea s-a răstit la noi. Noi i-am spus că trebuie trecut pe bonul fiscal tot ce am consumat, dar tot patroana era cea revoltată și nervoasă și a început să strige la noi”, a povestit Raluca, pe rețelele sociale, potrivit Gândul.

„I-am smuls bonul din mână”

În plus, conflictul dintre proprietara restaurantului și soțul Ralucăi a escaladat, generând o altă situație incomodă:

„Când i-am smuls bonul din mână, am dat jos de pe masă o sticlă goală de bere. Iar s-a enervat doamna respectivă. Soțul a mai plătit 20 de lei pentru sticlă. Nu am mai întâlnit niciodată un astfel de comportament, cu personal arogant, o adevărată bătaie de joc”, a mai spus clujeanca.