Loredana Groza A Spus Tot Adevărul Despre Operațiile Estetice. Ce Face Artista Pentru A Arăta Bine La 53 De Ani: „Mai Puțin Somn, Mai Puțină Mâncare”

Vedeta care parcă nu are vârstă rupe tăcerea despre presupusele operații estetice și spune care este trucul care o ajută să se mențină în formă la cei 53 de ani ai săi. Vedeta ar face geloasă orice tânără de 20 de ani cu felul în care arată.

Loredana Groza susține că gândirea pozitivă, echilibrul din viața sa și armonia o ajută să-și mențină frumusețea și vivacitatea. De asemenea, avertizează că gândurile negative nu fac decât să ne afecteze organismul și să se întoarcă împotriva noastră, lăsând urme atât fizic, cât și psihic.

Loredana Groza și-a dezvăluit secretul frumuseții
Artista iubită de români a mărturisit cum reșește să se mențină în formă la cei 53 de ani ai săi. Loredana Groza susține că nu ar eoperații estetice, dar are un stil de viață foarte sănătos, atât din punct de vedere alimentar, fizic, dar și psihic, toate acestea ajutând-o să arată ca acum.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură”, a declarat Loredana Groza pentru Viva.