O nenorocire a lovit familia studentei la Medicină ucisă de iubit. Într-o întorsătură tragică a evenimentelor

Băiatul în vârstă de 17 ani a fost implicat într-un tragic accident. Acesta a fost lovit de o mașină, chiar sub ochii mamei sale, când a încercat să traverseze strada în mod neregulamentar la începutul lunii.

Evenimentul l-a adus într-o stare extrem de gravă, iar timp de săptămâni a luptat pentru viața sa pe patul de spital. Din nefericire, tânărul nu a putut fi prezent la înmormântarea verișoarei sale, Andreea, deoarece și-a petrecut ultimele zile în spital.

Într-o întorsătură tragică, ieri, acesta și-a pierdut viața, la doar o zi după ce familia își condusese iubita pe ultimul drum. Vestea morții sale a șocat întreaga comunitate și a adus o nouă durere familiei deja îndurerate.

Anchetatorii au dezvăluit detalii îngrozitoare despre comportamentul violent al băiatului. S-a constatat că acesta, după ce a ucis-o pe Andreea, a încercat să ascundă urmele crimei, curățând trupul victimei de sânge și aranjându-i părul în jurul gâtului. De asemenea, la locul faptei au fost găsite și armele folosite în crimă, inclusiv un cuțit de dimensiuni mari.

În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit și alte detalii tulburătoare în apartamentul băiatului, inclusiv un rucsac abandonat care conținea un mâner de cuțit și prosoape îmbibate cu sânge, utilizate pentru ștergerea urmelor. Aceste dovezi aduc la lumină violența extremă și furia cu care băiatul și-a atacat victima, aruncând o lumină asupra întregului incident tragic.